Проф. Антоанета Христова: Действието на Борисов спрямо Порожанов е правилно

Действието на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г спрямо Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в е правилно по отношение на ГЕРБ. Партията в момента е в много тежко състояние и не случайно Борисов иззе на ръчно управление нещата и води предизборната кампания. За мен Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в не успя да се справи с кризата в земеделието и скандалите. Това принуди Борисов да действа.

Това каза в сутрешния блок на БТВ политическият психолог проф. Антоанета Христова. Заедно с нея гости бяха още политологът Даниел Смилов и проф. Румен Драганов, директор на Института за анализи и оценки в туризма. Тримата коментираха оставката на земеделския министър Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в. "За мен има една скрита коалиция между ГЕРБ и ДПС", заяви Смилов. "Фонд "Земеделие" е показателен за това как действа системата в България. Там едни хора са си построили къщи за гости, които не се използват по предназначение. Проблемът в цялата държава е системен. Смяната на хора върши временно работа. Трябва да се смени ситемата", добави той.

"За мен няма смяна на системата. Има смяна на един чиновник с друг. Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри не по-различна от Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в. Тя също ще се опита да прикрие нередностите с къщите за гости, защото и тя е била в управлението, когато са се откраднали парите от еврофондовете. Къщите за гости са основен стълб в турзима. Вместо тези пари да се дадат на хората, които наистина искат да развиват биснес, те са ги крали", каза от своя страна проф. Драганов.

"Дали ще има смяна на системата ще покаже времето след изборите. За мен е сложно политическите партии да намират достатъчно добър и широк набор от кадри, които да сменят своите предшественици.

"Отлив от ГЕРБ ще има, но не мисля, че тези гласове ще се налеят в БСП. За мен може да има предсрочни парламентарни избори, защото партньорите, които са си отгледали ГЕРБ, много бързо и лесно могат да сменят позициите си", прогнозира Смилов.

Коментари

 1. 2019.05.15 | 08:55

  И ако не беше го уволнил,пак щеше да каже че действието на Борисов е правилно,"професор" кво да я праиш!

 2. 2019.05.15 | 09:11

  И тази е дежурна АналЛизаторка на Борисов...

 3. 2019.05.15 | 09:58

  Българският народ очаква старт на делото срещу Елена Йончева за пране на пари през офшорни фирми в особено големи размери. Това са откраднати пари от българския данъкоплатец, от нас.

 4. 2019.05.15 | 11:04

  Оставката на Порожанов е седмата за кабинета "Борисов III". Това говори, че Борисов е изпуснал кормилото на държавата. Той си затваря очите за корупцията, защото последната оставка е за чиновническа грешка....!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет