Политолог: Оставката на Порожанов няма да е решаваща за изхода на изборите

  • 14 май 2019 11:31

  • 860
  • 6
Политолог: Оставката на Порожанов няма да е решаваща за изхода на изборите
©

Оставката на Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в като министър е логична, но няма да е решаваща за изхода на изборите.

Това каза в интервю за радио Фокус политологът Даниел Смилов във връзка с оставката на министъра на земеделието Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в. „На базата на това, което се случи с другите оставки преди него, проблемите, които се бяха натрупали по отношение на Порожанов бяха със същата степен на сериозност. Като оставим на страна конкретните битови неща с апартаменти и прочее, също така това е човек, който е бил свързан с фонд „Земеделие“, с управлението на пари, които идват от ЕС. Предполагам той е понесъл част от политическата вина за неудачите в този сектор“, каза още Смилов. Той посочи, че оставката е по-скоро логична стъпка.

„Премиерът Борисов казва „А“, трябва да каже и „Б“. Предполагам, че един начин, по който ще се отрази е разколебаване на електората на ГЕРБ. Може да има някакво оттегляне на техни избиратели. Въпросът е, че това автоматично едва ли ще доведе до прилив на гласове към БСП. Има го и този аргумент, че все пак ГЕРБ прави нещо по отношение на корупцията, иска оставки и прочее. Докато БСП в периода, в който те са управлявали и са били уязвими в същата степен на корупционни обвинения, като че ли не са предприемали подобни стъпки. Това би било нещо като аргумент в полза на ГЕРБ“, каза Смилов и посочи, че тази оставка няма да е решаваща за изхода на изборите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
860 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Умник Гюро

2019.05.14 | 13:46

2

Да подадеш оставка е морален и достоен акт. Дали си виновен или не - това е друг въпрос... Кога БКП/БСП-терористи ще подадат колективна оставка за физическото изтребление на 300 000 българи между 1944-1989г.? За премълчаването на истината за Чернобил и радиационното заразяване на 8.5 милиона българи? За прогонването на 2.5 милиона българи в чужбина чрез геноцид: безработица и безпаричие? Тази сатанинска терористична групировка е анти-българска, служеща на Русия и световния ционизъм. Тази клика е враг номер едно на свободна и независима България. Анатема.

2019.05.14 | 13:52

3

ОСТАВКА ОТ КЪДЕ?ТЕ НЕ СА В ВЛАСТА,ЧЕ ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА?ВИЖДАМ КЪДЕ ТЕ СТЯГА ЧЕПИКА.ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЛИ ВИЗИРАШ?ТАМ БАЯ ЩЕ ИМА ДА ПОЧАКАШ С 2 000 000 ИЗБЕРАТЕЛИ ЗА НЕГО.

И тоя е АналЛизатор...

2019.05.14 | 14:58

4

И тоя е АналЛизатор на управляващите...!Върти сучи-няма страшно,нищо лошо не е станало...-краднали са малко-поредна оставка,кво толкоз...?!

До Комсомолският секретар- ,,Умник-Гюро"...!

2019.05.14 | 16:12

5

,,Да подадеш оставка е морален и достоен акт"

Бре,бре,бреее...,това ми напомня на заучените комунистически фрази на комсомолските секретари,когато от завода принудително ни караха на комсомолски събрания...?!Явно новите подлоги,на новите управляващи използват същите,до болка познати и изпразнени от съдържание словесни клишета...?!Давай Умник Гюро в същият дух,заплатата ти на гербаджийски трол трябва да се заработи пред безмилостните работодатели...!

2019.05.14 | 11:39

1

ОСТАВКАТА НА БОКО МОЖЕ ДА Е РЕШАВАЩА .

2019.05.14 | 17:40

6

иска ти се червен психопат и лайноразносвач на другарите от Изпонасрано 20, ама НЕМА! Гръмни се от злоба мама ти да е.ба и на боклука да е.ба долна!

Добави коментар

Водещи новини