Румен Радев ще се срещне с председателя на ВКС Лозан Панов

  • 14 май 2019 07:07

  • 345
  • 6
 Румен Радев ще се срещне с председателя на ВКС Лозан Панов
© Прессекретариат на държавния глава

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще приеме на „Дондуков“ 2 председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет от 14.30 часа.

Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Разговорът е част от поредица срещи, които държавният глава провежда с представители на съдебната и изпълнителната власт и на обществени организации във връзка с критериите за избор и правомощията на следващия главен прокурор. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
345 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
До троловете на БСП

2019.05.14 | 11:43

6

Срам ме е от вашият Президент и неговото семейство,те харчат нашите и вашите пари.

Vuzmezdie

2019.05.14 | 08:59

5

Повече от очевидно е, че Другаря Радев ползва Президентската институция не по предназначение. Явно в предизболната борба още е решил да не се съобразява с Конституцията на Р България и с Народа. Кой глупак му внуши на Радев, че Той е началото на Фолксваген в България? Кой глупак му внуши, че Той е началото на избора на Главен Прокурор в Р България? Ама четете, бе Радев, четете тази Конституция, щото ще дойде време Тя и Народа да те прочете - неминуемо и безвъзвратно!!!

Българка

2019.05.14 | 08:57

4

Те бъркат в една каца за мед. Сега се почват уговорки,разработки и план за действие как да свалят правителството и да шикартират гл.прокурор. Нинова се разбра и с офицерите от ДС,но забравят г-дата мръсници че народа не спи и не е глупав. Тая цялата комунделска вихрушка трябва да иде на бунището.

Умник Гюро

2019.05.14 | 08:25

3

Фатмака Радев не е никакъв български президент. Той умишлено подрива мира и е маша на руските тайни служби. Този национален предател отгоре на това е с фалшиви дипломи и докторати. Типичен продукт на лабораториите на Кремъл. Анатема.

2019.05.14 | 08:12

2

Среща на другарите от БСП, за обсъждане на следващите стъпки от плана Решетников за сваляне на законно избраното правителство с лъжи, заблуди и манипулации на стария електорат! Сигурно и новото копеле на този съвет, отрочето на комунистическия п.утколизец Марко Семов, малкият Танас, позастарял вече, но също като червения си баща професор, и той ще бъде там! Някои твърдят дори, че малкият Танасчо по някаква си случайност бил и съученик на Говнелия Импексова! Мама ви комунделска, навързани като свински черва, да е.ба и на урунгелите гьонсуратски!

2019.05.14 | 07:36

1

Мафиотска среща

Добави коментар

Водещи новини