Румен Радев ще вземе участие в честванията за 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия

  • 04 май 2019 14:49

  • 301
  • 2
Румен Радев ще вземе участие в честванията за 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия
© Булфото (архив)

На 6 май 2019 г. президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще вземе участие в тържествената програма за отбелязване на Деня на храбростта и празник на Българската армия, съобщават от Президентството.

В 9.00 часа държавният глава ще участва в тържествения водосвет на бойните знамена и знамената светини на Българската армия и ще положи венец пред Паметника на Незнайния воин на пл. „Свети Александър Невски“ в София.

В 10.00 часа президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия на пл. „Княз Александър I“ в столицата. Държавният глава ще произнесе тържествено слово по случай Деня на храбростта и празника на Българската армия.

От 10.30 часа ще се проведе традиционният Гергьовденски парад на Въоръжените сили.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
301 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.05.04 | 17:40

2

Прав излезе Алеко Константинов,че в България на изборите и магаре да предложиш.и него ще изберат По голямо магаре -че те и ушите му големи за президент не сме имали

рабо

2019.05.04 | 16:17

1

Решетников, одобри ли визитата на Папа Франциск, само питам!

Добави коментар

Водещи новини