Бойко Борисов ще се срещне с премиера на Свободна държава Бавария Маркус Зьодер

  • 02 май 2019 07:13

  • 610
  • 1
Бойко Борисов ще се срещне с премиера на Свободна държава Бавария Маркус Зьодер
© gettyimages (архив)

Министър-председателите на България и Свободна държава Бавария - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Маркус Зьодер ще проведат среща на четири очи в сградата на Министерския съвет. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Зьодер е на посещение в България по покана на българския премиер. Двамата ще обсъдят сътрудничеството между България и Бавария в областта на вътрешните работи, сигурността, икономиката и финансите, както и теми от европейския дневен ред.

След двустранната среща на Борисов и Зьодер ще бъдат проведени и пленарни разговори между делегациите на България и Бавария.

По-късно премиерите Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Маркус Зьодер ще участват в кръгла маса на тема „Защита на външната граница на ЕС и миграционни политики на Република България“, организирана от Министерството на вътрешните работи и фондация „Ханс Зайдел“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
610 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Чакъра пита от Отвъдното

2019.05.02 | 08:53

1

"А кога ще се срещне и с Темида Българска !?"
Радио Ереван му, отговаря:"Когато прогледне", т.е. никога.

Добави коментар

Водещи новини