ВМРО и Ангел Джамбазки получиха подкрепа от „Защита“ и „За честта на пагона“

  • 24 април 2019 15:27

  • 340
  • 0
ВМРО и Ангел Джамбазки получиха подкрепа от „Защита“ и „За честта на пагона“
© Булфото (архив)

Съюзът на патриотичните сили „Защита“ с председател Николай Захариев и Националното сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона с председател“ с председател ген. Петър Илиев заявиха своята подкрепа за Ангел Джамбазки и за цялата листа с кандидати на ВМРО – Българско национално движение за предстоящите евроизбори. Това стана чрез подписани споразумения на ВМРО с всяка една от двете организации.

Двете патриотични формации заявяват, че в кампанията на предстоящите избори ще работят за кандидатите на ВМРО и за най-успешния български евродепутат Ангел Джамбазки.

Припомняме, че „Защита“ и „За честта на пагона“ застанаха зад Патриотите от ВМРО и в предишни изборни кампании – през 2017 г. на парламентарните избори подкрепиха коалицията „Обединени патриоти“, а на президентските избори през 2016 г. заявиха своята подкрепа за кандидата за президент Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Листата на ВМРО е подкрепяна също от Земеделския народен съюз, за което бе подписано споразумение за съвместна работа и участие в изборите за ЕП, а в нея участват като кандидати двама представители на ЗНС.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
340 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини