Перфектно комбинирана терористична операция, заяви Славчо Велков за атаките в Шри Ланка

  • 23 април 2019 17:36

  • 1347
  • 3
Перфектно комбинирана терористична операция, заяви Славчо Велков за атаките в Шри Ланка
©

Перфектно комбинирана многопластова терористична операция. Това е акт на отмъщение. Това коментира Славчо Велчев в предаването “Лице в Лице” по бТВ, във връзка с бомбените атаки в Шри Ланка.

По думите му такава операция в терористичната практика не е позната - много добре подготвена по място и по време Според него в подготовката са участвали високо подготвени специалисти.

Интересен е фактът че е възможно да са участвали няколко организации.

Страната е в извънредно положение.

В Шри Ланка действаше една от най-мощните сепаратистки организации, обясни Славчо Велков.

Склонен съм да смятам, че това е акт на отмъщение за Крайстчърч. По думите му Ислямска държава понякога с цел дивиденти поема отговорност за атентати, които не е извършила, но според него Ислямска държава не е победена. Акт на религиозно мотивиран тероризъм е това, което стана в Шри Ланка, заяви той.

Последвайте канала на

Novini.bg
1347 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Кумчев

2019.04.23 | 18:33

1

Хахаха,големият специалист винаги се изказва след терористичните актове!Като толкова ги разбираш тези неща да беше предупредил хората преди да гръмнат църквите!Аман от разбирачи в тази наша държава!

baihui до Педала №1

2019.04.23 | 22:11

2

Изсери се ти бе,маймун!

Lissa

2019.04.23 | 23:50

3

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
***************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

Добави коментар

Водещи новини