Андрей Новаков: Подавам жалба до Европейския омбудсман за абсурдните глоби на български шофьори

  • 23 април 2019 10:33

  • 830
  • 0
Андрей Новаков: Подавам жалба до Европейския омбудсман за абсурдните глоби на български шофьори
© ПП ГЕРБ

Подавам жалба до Европейския омбудсман за абсурдни санкции, наложени на български шофьори. Превозвачите от Ловеч споделиха за глоби, които са получавали, една от които 1200 евро за скъсана седалка в Австрия. Това заяви евродепутатът Андрей Новаков в Угърчин след срещите си с представители на превозваческите фирми от региона, проведени през деня.

Андрей Новаков бе в област Ловеч по покана на народния представител Иван Миховски, а в Угърчин по покана на в. „Стандарт“ за инициативата им „10 причини да остана в моя роден град“.

На събитието бяха представени успешни проекти, както и наградени хората, допринесли за успешната им реализация. Новаков връчи отличията на учители от трите училища в общината, като поздрави тях и ръководството на местната администрация за отличната работа. Да получи наградата си от евродепутата удоволствие имаше и местният предприемач Цветомир Мичевски. Благодарение на него Угърчин се превръща в столица на трюфелите вече три поредни години.

На форума днес местната власт представи 10 свои проекта, всеки от които една сериозна причина младите и образовани хора да останат да живеят и работят в родния си град. Целта на проекта на „Стандарт“ е да покаже как кметове са променили градовете в този мандат – по отношение на градската среда, инфраструктурата, културни обекти, спортни площадки, обновяване на училища и детски градини.

Последвайте канала на

Novini.bg
830 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини