Политолог: Иво Христов доказа тясната връзка между "Дондуков" 2 и "Позитано" 20

  • 19 април 2019 22:04

  • 1887
  • 7
Политолог: Иво Христов доказа тясната връзка между "Дондуков" 2 и "Позитано" 20
© Кадър: БНТ

Голямата новина при президента Радев е присъствието на Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка в листата на БСП за предстоящите избори. Това е пасив за президента без всякакво съмнение. Ясно е, че г-н Христов е човек с висока компетентност и експертиза, но вече всички обвинения срещу държавния глава получиха един легитимен аргумент с 4-тото място на Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка в листата на БСП. Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка просто доказа тясната връзка между "Дондуков" 2 и "Позитано" 20. Това заяви в ефира на предаването "Панорама" по БНТ политологът Димитър Ганев.

,,Апартаментгейт е перлата в короната на скандалите. Въпросът е защо точно апартаментгейт. Първо защото темата е близка до българите, убеден съм, че се обсъжда във всяко едно семейство. Вторият фактор е, че през последните 2-3 години виждаме едно и също – политизиране на скандала и замръзване на електоралните нагласи'', обясни Ганев.

,,Листата на ДПС към този момент показва силната ангажираност на партията с тези избори. С тази листа от ДПС ни казват ние ще дадем всичко от себе си'', допълни политологът.

,,Скептичен съм за високо участие в изборите, особено при тези скандали покрай апартаментите, които демотивират много граждани да гласуват. Така че едва ли можем да очакваме високо участие'', коментира по темата и политологът Антоний Тодоров.

,,Не виждам радикална промяна у президента. Радев е избран по предложение на БСП, така че е донякъде нормално да има близост с БСП. Ето защо тази връзка между "Дондуков" и "Позитано" изглежда донякъде логична'', добави той.

,,В скандала с апартаментите пролича прекрачването на праг на някакво благоприличие. Това е такъв скандал, който засегна чувството за справедливост на българина'', заключи Тодоров.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1887 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2019.04.20 | 06:21

6

Направо гениално прозрение!!! Мисля, че границите на БГ са тесни за този "политолог" и гений на мисълта. Такъв "специалист" трябва да се изявява на световно ниво. Само какво откритие е направил - президентът е тясно свързан с партията, която го е номинирала. Гениално!!! Как ли го е забелязал, та това е прецедент у нас?!?

перо

2019.04.20 | 08:48

7

При положение це трябва да е надпартиен , парашутиста го раздава комунист... ето това не е нормално и до скоро всицки го отрицаха.

Умник Гюро

2019.04.20 | 01:20

5

Велика България е директно атакувана от терористичната организация БКП/БСП, която е завзела президентството. Крайно време е тази антибългарска терористична групировка да се обяви извън закона и да се изличи от територията на България. Зад комунистите-терористи стои имперска Русия - враг номер едно на Велика България.

Е,здрасти

2019.04.20 | 00:58

4

Тази връзка е ясна отдавна !"Независимия" и "надпартиен" президент си е комунист !

Arcadium

2019.04.20 | 00:23

3

Това е политологът, който да ва мнение, между лапането на пишките на Цветанов и Борисов.
Герберска клоака.

Моро

2019.04.19 | 22:41

2

Тьй ли?!?!?!? И какво от това...забранено ли е? Очевидно е, че принципите и визията, която събира едните не ги събира колекционерите на апартаменти и тераси...

Lissa

2019.04.19 | 22:26

1

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
***************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

Добави коментар

Водещи новини