Лиляна Павлова: Ключът за това каква Европа искаме е в ръцете на младите хора

  • 19 април 2019 14:54

  • 321
  • 4
Лиляна Павлова: Ключът за това каква Европа искаме е в ръцете на младите хора
© ПП ГЕРБ

"Упражнявайки правото си на глас, гражданите ще направят своя избор за това, каква Европа искаме, а ключът е най-вече в ръцете на младите хора. Аз съм убеден про-европеец, но не трябва да приемаме Европа за даденост. От всички нас зависи в каква Европа ще живеем, как ще я променим и как ще надградим европейската интеграция и ценности. Европа е на кръстопът и предстоящите избори за Европейски парламент са изключително важни.”

Това каза народният представител и кандидат за Европейскиа парламент от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Тя взе участие в публичната дискусия на тема „Визии за реформа на ЕС“, организирана от Съюза на европейските федералисти и Европейското младежко движение с подкрепата на Бюрото на ЕП в България.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена призова младите хора в България да гласуват на предстоящите избори и да бъдат активни в диалога за бъдещето на Европа, тъй като това е тяхното бъдеще.

Тя коментира още и горещата тема за ЕС – Брекзит. „Предвид предизвикателствата в международен план и оттеглянето на Великобритания, въпросът Европа да остане единна е най-високо в дневния ред”, категорична бе Павлова.

Тя подчерта още категоричната про-европейска оринтация на евролистата на ГЕРБ и СДС и отбеляза: „Ние сме за по обединена Европа, която е и по-близо до гражданите. Ние знаем, че европейските граждани очакват от нас да променим Европа в посока по-малко бюрокрация, но едновременно с това да я направим по-сигурна, надеждна, просперираща и конкурентоспособна, решаваща навреме и адекватно проблемите на гражданите”.

Последвайте канала на

Novini.bg
321 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ХанкоБрат

2019.04.19 | 22:28

4

Всичко в "тая държава",започва и завършва с...ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "НАРОД"!!!

Докато той стои пред мониторите и само се "възмущава" виртуално,до тогава ще бъде омаймуняван от банда партии,управляващи,НПО-та и чиновници!!!

Така,че,стойте си маймунчета,шльокайте си празни "възмущения",а ония отгоре,ще ви налагат под най-различни форми и шльокавица джендъризъм и какво ли не!!!

НЕ СТАВА С ВИРТУАЛНО ДРЪН-ДРЪН,А С РЕАЛНА МЕТЛА,ОТ МИЛИОНИ ГРАЖДАНИ!!!

ИНАЧЕ ЩЕ ГО ДУХАТЕ,КОЕТО И ПРАВИТЕ!!!

2019.04.19 | 17:07

3

Гледай ти, с 10 назубртени клищета пълни с "европейски ценности" си гушкаш в джобарата 20 хилки месечно и... лайв, пък простия българин се чуди как най-рационално да си изхарчи голямата заплата от 500 лева.

asd

2019.04.19 | 16:04

2

да ви такова на еврогейските клишета. аман от лозунги. слушахме ги при бкп, слушаме ги при гроб

USA

2019.04.19 | 15:47

1

А ти дърто каква ти е работата там?

Добави коментар

Водещи новини