Цветанов: Икономическото развитие и ниската безработица в Симеоновград допринасят и за по-ефективната интеграция на малцинствените групи

  • 19 април 2019 12:17

  • 1445
  • 6
Цветанов: Икономическото развитие и ниската безработица в Симеоновград допринасят и за по-ефективната интеграция на малцинствените групи
© ПП ГЕРБ

Правителството на ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г може да продължи Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Тя не само помага на българските семейства, но и облагородява градската среда. Във Симеоновград безработицата е сведена до разумни нива и това се дължи на икономическата зона между Хасково и Димитровград и изграждането на АМ „Марица“. Това доведе големи инвеститори в областта и даде възможност хората от съседните градове и села да започнат работа в производствените предприятия, което оказа изключително благоприятен ефект върху интеграцията на малцинствените групи.

Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с кмета на община Симеоновград Милена Рангелова, на която присъства и председателят на Общинския съвет и лидер на ГЕРБ-Симеоновград Светлана Стоева.

„В община Симеоновград в момента се работи по подмяна на водопроводите на централни градски улици. Дейностите са финансирани със средства, отпуснати от правителството, в размер на 820 хил. лв. След края на ремонта най-накрая ще се разреши проблемът с водоснабдяването на няколко хиляди жители на града“, съобщи Милена Рангелова. По думите й правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не дели кметовете по партиен признак.

„Подкрепата на държавата към мен, като кмет от Реформаторския блок, е доказателство“, подчерта тя.

Там зам.-председателят на ГЕРБ разговаря с десетки граждани както от общината, така и от Хасково, Стара Загора, Велико Търново и др. населени места в страната. Всички те го увериха, че оценяват всичките усилия на местната и централната власт да се подобри качеството им на живот. Хората бяха категорични пред Цветанов, че осъзнават важността на европейските избори и отношението им към бъдещото развитие на тяхното населено място.

На пазара Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разговаря и със Славка Митева – майка на загиналия в жестоката катастрофа на „черния Великден“ през 2011 г. Георги Георгиев. Славка Митева изрази благодарността си към Цветанов за подкрепата, която е получила веднага след трагедията и за предприетите законодателни инициативи за превенция на тежките ПТП.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1445 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Цветан

2019.04.21 | 21:28

6

Тези още ли не са в затвора?

ХанкоБрат

2019.04.19 | 22:30

5

Всичко в "тая държава",започва и завършва с...ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "НАРОД"!!!

Докато той стои пред мониторите и само се "възмущава" виртуално,до тогава ще бъде омаймуняван от банда партии,управляващи,НПО-та и чиновници!!!

Така,че,стойте си маймунчета,шльокайте си празни "възмущения",а ония отгоре,ще ви налагат под най-различни форми и шльокавица джендъризъм и какво ли не!!!

НЕ СТАВА С ВИРТУАЛНО ДРЪН-ДРЪН,А С РЕАЛНА МЕТЛА,ОТ МИЛИОНИ ГРАЖДАНИ!!!

ИНАЧЕ ЩЕ ГО ДУХАТЕ,КОЕТО И ПРАВИТЕ!!!

2019.04.19 | 13:56

4

3% на това ли му викаш икономически растеж толкова имат и Африканските държави

2019.04.19 | 13:24

3

ako kupuvaneto na evtini apartamenti za teb prestapniko cecko e ikonomicesko razvitie to badi siguren vav balgaria ikonomicesko razvitie niama

2019.04.19 | 12:39

2

еничари ходят от село на село от град на град , двама прокудени от парламента , гласове да събират .

Хахаха

2019.04.19 | 12:23

1

Цецко е отишъл да види, от къде е започнал делянчо-маминия.

Добави коментар

Водещи новини