МГЕРБ-Перник зарадва жителите най-големия пернишки квартал с великденска украса

  • 19 април 2019 11:18

  • 278
  • 0
МГЕРБ-Перник зарадва жителите най-големия пернишки квартал с великденска украса
©

И тази година пъстра великденска украса ще създава празнично настроение у жителите и гостите на най-голямото пернишко кметство – „Изток“.

В навечерието на големите християнски празници Цветница и Възкресение Христово, Младежката организация на ГЕРБ-Перник постави огромни великденски зайчета и шарени яйца на кръговото движение на ул. „Юрий Гагарин“ и в централната част на квартала, срещу ГПЧЕ „Симеон Радев”. В тематична работилница, младежите сами сътвориха празничната декорация и осигуриха и материалите, необходими за нейното изработване.

„С тази инициатива искаме да отправим сърдечно пожелание към всички перничани за светли и щастливи празнични дни. Тя е нашият скромен подарък, с който се надяваме да заредим с пролетно настроение жителите и гостите на нашия град“, сподели областният координатор на МГЕРБ-Перник Александър Александров. Кметът на „Изток“ инж. Емил Костадинов изрази удовлетворението си, че младите хора за пореден път дават добър пример за съхраняване на християнските традиции и хубавите български обичаи.

„Вярвам, че тези празнични великденски мотиви, които изработихме с много желание, ще допринесат за доброто предпразнично настроение“, коментира инж. Костадинов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
278 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини