Цветанов: Жителите на Ивайловград избират най-работещите кметове, общински съветници и депутати

  • 18 април 2019 14:17

  • 596
  • 3
Цветанов: Жителите на Ивайловград избират най-работещите кметове, общински съветници и депутати
©

Жителите на Ивайловград избират най-работещите кметове, общински съветници и депутати и всички те нито за миг не са спирали да работят за града. В Ивайловград програмата за енергийна ефективност е разгърната максимално и хиляди хора вече усещат нейните предимства. Във всички санирани жилища разходите падат на 50%. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с жители на Ивайловград, която се проведе в читалище „Пробуда“. Заедно с Цветанов бяха областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, народният представител Евгения Ангелова, кметът на общината Диана Овчарова и председателят на Общински съвет-Ивайловград Дарина Зафирова.

„Нуждаем се от подкрепа, за да продължат успешните ни политики. Нашите опоненти не предлагат алтернатива, те се опитват да опорочат нашата работа“, допълни Цветанов и напомни, че основният приоритет на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е образованието. „Свърши се много работа в сектор „образование“, а в края на мандата на кабинета през 2021 г. учителските възнаграждения ще бъдат двойно увеличени, а образователната инфраструктура ще бъде цялостно модернизирана. Всичко това ще струва на бюджета до края на мандата 1, 380 млрд. лв. Това обаче няма да увеличи дефицита“, обясни той.

Цветанов изтъкна важността на изборите на 26 май. „Благодарение на нашите евродепутати България ще получи 18 милиарда евро европейски средства в периода 2021 – 2027 г. С други думи - 4 милиарда евро повече от досегашния европейски бюджет. Нека не се поддаваме на провокациите на опонентите ни“, призова зам.-председателят на ГЕРБ.

Областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев благодари на хората от Ивайловград да доверието и поиска тяхната подкрепа за евроизборите. „Защото нашият глас се чува в Европа и показателно за това е успешното европредседателство и резултатите от него. А  Ивайловград е община – пример за успешно управление и модерни практики. Затова и нашето правителство подкрепя работещите и можещите кметове като Диана Овчарова“, сподели Добрев.

По време на срещата със симпатизанти кметът на Ивайловград Диана Овчарова отбеляза, че макар и все още да не е започнала предизборната кампания – опонентите на ГЕРБ започнаха да изливат в публичното пространство компромати. Тя съобщи, че с  постановление на Министерски съвет през декември 2018 г. на община Ивайловград бяха отпуснати 1 075 821 лв. за реконструкция и рехабилитация на ул."Възрожденска", ул."Асен Златаров", ул."Орфей", ул."Иван Вазов". Пред всички присъстващи кметът призна, че лично Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е съдействал за реализирането на тези ремонти и на неговата подкрепа днес Ивайловград дължи обновената си инфраструктура.

„Ивайловград притежава едно безценно наследство от римско време - това е Вила Армира. Когато аз станах кмет на общината, тук беше само руини и бурени. Сега Вила Армира е национален туристически обект, с който се гордеем. Казвам това, защото управлението на нашите опоненти се характеризира много точно с този пример“, съобщи Диана Овчарова след посещението на Вила Армира, на което я придружи и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
596 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.04.18 | 14:23

1

тоя плъх пак се показа , отърване от него няма .

????

2019.04.18 | 14:28

2

ТОВА на първата снимка ПОДСЪДИМИТЕ ли са,или активисти на "ГЕРБ"????

2019.04.18 | 19:55

3

Гербав боклук

Добави коментар

Водещи новини