Иван Ченчев от БСП: След като всичко на ГЕРБ им е законно, защо подават оставки?

  • 18 април 2019 08:15

  • 3734
  • 13
Иван Ченчев от БСП: След като всичко на ГЕРБ им е законно, защо подават оставки?
© БСП

След като всичко им е законно- защо подават оставки? С какво са солидарни, с този, който подаде оставка заради безграничната си алчност и оправдава алчността си с това, че нямало кой да го съди? Тези хора ни управляват. Десет години дерибействат на гърба на хората. Никакви оставки няма да омилостивят българина и до последно той ще търси истината и справедливостта. Това заяви пред БСТВ народният представител от ПГ на „БСП за България” Иван Ченчев в коментар на подадената оставка от зам.-министъра на икономиката Александър Манолев, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Според него, ако човек си направи труда, винаги ще намери корупция сред управляващите, а същевременно те се обявяват за стожери на антикорупционната борба.

„Самата власт в България е изоставила в момента хората. Те обаче не вярват вече на нищо. Доведени са до там - да не вярват, че са нормални граждани. Достойните старини са имагинерно понятие. Разпадът на държавата се състои в това - да маркираме територия, защото няма държава, след като беше узаконено беззаконието”, отсече Ченчев.

Той обясни, че „шайката на мезонетите” бива оправдавана ежедневно по медиите от трима депутати от управляващата партия, които обаче не са членове на ГЕРБ.

„Това, за което ГЕРБ ще бъдат съдени един ден, е че делят хората". 

Иван Ченчев обясни, че пътищата в страната са в окаяно състояние, въпреки че ГЕРБ не спират да обясняват, че градят България и се хвалят с изградените пътища.

„Хората искат нормални условия за достоен живот, качествено образование, здравеопазване и доходи. Вместо това, премиерът, който е вече такъв трети мандат, говори за „пунта мара”, каза още депутатът. Ченчев изтъкна, че обявената борба на Борисов с пълзящата диктатура е въпрос на катарзис от негова страна и борба със себе си.

„В никакъв случай БСП не излезе разделена след пленума. След като листата, предложена от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, бе препокрита след гласуването на 80%, значи не е бламирана. Пленумът мина по един демократичен начин”, коментира Иван Ченчев. „Да се говори, че БСП е вождистка парти я нонсенс”, категоричен беше депутатът. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3734 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
50на50

2019.04.18 | 08:33

2

Чугоно-гумени кратуни - това са БКП/БСП дейците! Според тях те ще са победители след като изгубят и поредните избори! Абе откачена работа!

Алооо

2019.04.18 | 08:30

1

А вие какви сте?!!! Или ви е яд ,че големия кокал не е във вашите ръце?! Стига с тия глупости. Помислете за народа. Не го търсете само на избори. Айде БАСТА

50на50

2019.04.18 | 08:37

3

Щом задаваш така този въпрос, много си тъп Ченчи!

защото

2019.04.18 | 09:39

6

за разлика от вас червените гьон сурати имат наченки на съвест!!!!!!!!

Яна

2019.04.18 | 09:34

5

Защо другарю мислиш,че вие не сте крадци не сме забравили какво сторихте на народа и държавата от1944г до сега

И къде пише,

2019.04.18 | 10:10

10

че трябва да траем едни и същи боклуци, клито ни разиграват "законно"?

Умник Гюро

2019.04.18 | 09:55

7

Само комунистите от БКП/БСП никога не подават оставка. Те покриват амбразурата с тялото си и се жертват за светлото сатанинско бъдеще. И сърцата им светят вечно като сърцето на Данко!

2019.04.18 | 08:52

4

kak zashto bre tencev zashtoto prestapnicite i kradcite ot grob sa se osrali ta osmradiha ne samo balgaria ami i evropa vece.

наглеци

2019.04.18 | 10:10

9

ей за тази власт и "кокал" какво ли не ще избълвате..погледнете се помежду си бе гьон сурати..вие къде живеете..добрев,дъбов,гергов...бенчев..тези хора..тънат в нищета..милите ми те..чии другари са те ,от герб ли са от де ли...или опс те са бизнесмени.истината е че дълго време сте.извън власта..няма порции а вие сте алчни..пука ви за хората..власта там е вашата самоцел..да напазарувате за няколко милиарда..да вземете комисионните..и после всичко на гърба на хората..реактори ли не платихме..кугъри ли не платихме..милиарди...от де тази алчност..и сега живеете прекрасно..колко още ви трябва??

Поета

2019.04.18 | 09:57

8

"Всичките са маскари". Това е истината и сега. Не сме мръднали в интелектуалното си развитие от времената, когато са били написани тези думи.

Кентавър

2019.04.18 | 12:01

12

Думи като чест, морал, семейни ценности - неясни за червените, идеологията им е върху лъжата, че сме равни по акъл, можене, сила...лъжата хваща безпросветните. Моята дъщеря учи повече от 20 год. за да стане отличен лекар. Как да е равна на съседско момиче, което тича от 12 годишно по чалга дискотеки, и сега като санитарка крещи, че не й плащат като за лекар?!Комунистите им пълнят простите глави...Боже, пази България!

Добави коментар

Водещи новини