Народните представители от ГЕРБ се включиха в празнично шествие по улиците на Велико Търново

  • 16 април 2019 15:47

  • 477
  • 2
Народните представители от ГЕРБ се включиха в празнично шествие по улиците на Велико Търново
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е и народните представители от партията се включиха в празничното шествие, което във Велико Търново премина от Музей „Възраждане и Учредително събрание“ до паметника „Майка България“ в центъра на града.

В шествието участва председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, кметът на Велико Търново и домакин на събитията Даниел Панов, Великотърновският митрополит Григорий, както и стотици граждани.

Официалните лица поднесоха цветя пред монумента „Майка България“. Пред сградата на общината те наблюдаваха тържествения гвардейски спектакъл-церемония „Искри“.

Днес старата столица е център на националните чествания по повод 140 години от приемането на Търновската конституция, като по рано се проведе тържествено заседание на Народното събрание в сградата на Учредителното събрание.

Последвайте канала на

Novini.bg
477 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пунта Мара

2019.04.17 | 18:04

2

А имало ли е "молитвена закуска" с Добрички суджук?
А Цура Раб-Фъка пяла ли е "Цъфнал ГРОБ"?
А Цвък Молитвата казвал ли е фалшива новина?

2019.04.16 | 18:09

1

Бреее това тържество 140-години от създаването на Българската конституция мероприятие на ГЕРБ ли е ,че такова внимание им се отделя като самостоятелна единица от българското общество.На това тържество във Велико Търново бяха толкова много гости ,висши магистрати,министри,президент,депутати,гости и граждани на Велико Търново,че е срамно на този ден пак да делим хората на наши и ваши

Добави коментар

Водещи новини