Мая Манолова: Партийни листи не коментирам

  • 16 април 2019 07:53

  • 536
  • 0
Мая Манолова: Партийни листи не коментирам
©

Днес ЕП ще обсъди забраната за двойните стандарти, а утре тя ще бъде окончателно гласувана. Аз водя кампанията от 3 години, оттогава извървяхме много път. Това коментира омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в сутрешния блок на Нова тв.

Това е един достоен финал на този състав на ЕП, каза тя.

По думите й глобите от 10 милиона за фирмите с двойни стандарти, са паднали на 2 милиона. Възможно е да настъпят и други промени, така че тя призова евродепутаите ни утре да гласуват против двойния стандарт.

Партийни листи не коментирам. Мнението ми знае само Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, заяви Манолова, във връзка с напрежението в БСП и евролистите. Българските граждани искат достойни хора, за които да гласуват, посочи тя.

"Скандалът с апартаментите е освен морален и законов проблем. Трябва да е ясно дали тези лица имат законен произход на средствата. Чувството за несправедливост взривява гражданите и руши доверието в институциите. Всеки политик трябва да е готов да покани медиите на кафе вкъщи", коментира Манолова скандала с апартаментите на властта.

Последвайте канала на

Нора Виткова
536 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини