Пиарката на Нинова защити Крум Зарков

  • 12 април 2019 14:22

  • 3071
  • 6
Пиарката на Нинова защити Крум Зарков
© Булфото (архив)

Нямам отговор защо Крум Зарков е решил да се върне, при всички възможности, които е имал в чужбина. Той няма да ги разкаже, а ако го попитате, ще махне с ръка и от скромност ще ги представи като нещо абсолютно нормално и постижимо за всеки.

Това написа на личната си страница във Фейсбук пиарката на лидера на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за - Бояна Бозаджиева. Ето какво още сподели тя:

"Истината обаче е, че той е имал такива шансове, които се отварят само пред истински можещите, пред най-добрите. Много от юристите в парламента трябва да се изчервяват само от неговото присъствие не само защото знае повече от тях, а най-вече защото никога не би го използвал, за да ги унижи или навреди.

Ако е искал да си осигури блестящ бит, то е можел да го има там, където наистина е престижно, а не тук, където успехът се мери в барбекюта и "жакузита".

В ден като този ме е яд на него - защо не е последвал шанса си, ей така, заради тези, които не сме го имали.

Пиша всичко това не с професионална обремененост, а с огорчение на млад човек, който живее тук с нормални хора, на които им се случват гадости само защото са в политиката.

В ден като този ми идва да си стегна багажа в жълта найлонова торбичка с надпис “Била” и да се отправя към Терминал 1.

П.С. До края на месеца очаквам в БСП да бъдат разкрити канибали и вуду магьосници. С нетърпение чакам и поредната политическа прогноза на Алена".

 

Последвайте канала на

3071 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
gjuro

2019.04.12 | 17:12

6

Basta mu prestapnik,sina cherven negodnik,kakvo pravi v tozi sajt,sigurno i sajta e cherven.

Крумчо вълчо

2019.04.12 | 17:03

5

Аз мислех че се е завърнал от Москва а то от загниващия запад

123

2019.04.12 | 16:41

4

Ами стягай си торбичката и заминавай, какво се се разхленчила. Или не заплашващ, очаквайки да кажем -остани!

67890

2019.04.12 | 16:06

3

Зарко убиеца, Корнела импексова, Блядка милиончева....от едно и също кучило: наследници на убийци, партийни секретари и агенти от ДС - крали от приватизации, сделки, секс услуги, реклами, измами, фалити на банки... А, как лъжат???. Но какво може да се очаква от тримата: едната крушовска шведка, другата уродлива блядка, третия имбецил... За четвъртия урод-кире контрабандиста нещо ново около за далаверата му с родата на Гоце?

Умник Гюро

2019.04.12 | 15:42

2

Истинският комунист-терорист никога не подава оставка. Той покрива с тялото си амбразурата и се жертва за сатаната. Но сърцето му остава да свети вечно като сърцето на Данко!

Обективен

2019.04.12 | 14:56

1

Защото Крумчо във Франция работеше в Макдоналдс а в България го назначиха за депутат.

Добави коментар

Водещи новини