Районните пловдивски кметове от ГЕРБ са на посещение в Брюксел по покана на Емил Радев

  • 11 април 2019 16:41

  • 318
  • 2
Районните пловдивски кметове от ГЕРБ са на посещение в Брюксел по покана на Емил Радев
© ПП ГЕРБ

Районните кметове от ГЕРБ в Пловдив са на посещение в Брюксел по покана на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев. В рамките на визитата кметовете на район „Централен“ Георги Стаменов, на „Източен“ Николай Чунчуков, на „Западен“ Димитър Колев, на „Северен“ Ральо Ралев и на „Тракия“ Костадин Димитров проведоха срещи в Европейския парламент. Това съобщиха от пресцентъра на Партията. 

По време на разговорите стана ясно, че в следващия програмен период се очаква финансиране по регионални програми. Кметовете на ГЕРБ поставиха и въпроса за програмата за саниране на сгради. След добрите видими резултати все повече се засилва интересът на гражданите към възможностите за финансирането на мерки за енергийна ефективност за българските домове. В Пловдив расте броят на регистрираните сдружения на собствениците, чиято цел е да кандидатстват за саниране. 

В специална презентация членът на Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев представи приоритетите и постигнатите резултати от своята работа. Кметовете на петте пловдивски района проведоха среща и с евродепутата д-р Андрей Ковачев. 

По време на разговорите бе подчертано, че българските представители в Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ са силен отбор, който защитава националния интерес и работи така, че да отговори на конкретните нужди и проблеми на българските граждани. Европа и европейските ценности трябва да бъдат запазени и не бива да се позволява на популистите да застрашат постиженията във всички сфери на обществения живот, стана ясно още по време на срещите в Брюксел. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
318 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.04.11 | 18:26

2

кой плаща .

2019.04.11 | 17:39

1

Дааа малко им остана нека да потрошат още малко народна пара ...

Добави коментар

Водещи новини