Харалан Александров: Оставките са вид ритуално жертвоприношение

  • 11 април 2019 08:51

  • 781
  • 2
Харалан Александров: Оставките са вид ритуално жертвоприношение
©

"Всичко е в резултат на лакомията у нас. Всички трупат имоти, но и всички завиждат. Ние сме за малко на този свят, но се държим така сякаш всичко ще вземе в гроба. Това е лакомия“, обяви социалният антрополог Харалан Александров в ефира на БТВ.

Думите му са по повод "Апартаментгейт".

Той не се нае да прогнозира дали скандалът е началото на края на управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Не съм политическа врачка", обяви Александров. "Оставките са със статут на ритуално жертвоприношение. Някой трябва да бъде пожертван, а Борисов успешно работи като вожд на нашето племе", поясни Алекнадров.

Методи Андреев, който е бивш депутат от ГЕРБ, напомни че оставките бяха прокламирани като решение на проблем, като принципи и стандарти на ГЕРБ. Какви са тези принципи обаче, попита той и напомни – оставка подаде Делян Добрев, който плаща наем на майка си, но не и министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, който дори и без наем живее шест години в апартамент на кръстника си.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
781 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Великото пролетно почистване в действие

2019.04.11 | 10:34

2

„Великия“ банкянски вожд, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА, ЧЕ Е И ВЕЛИК ЛЪЖЕЦ!(не, че някой се съмнява в това)

Той се кълнеше, че ВЕДНАГА ЧИСТИ ШАЙКАТА СИ ОТ ВСИЧКИ „СТЪПИЛИ НА КРИВО“ НЕГОДНИЦИ!

Ето и резултата:
- ТАКА СЕ ОЧИСТИ от „колекционера“ на луксозни апартаментчета, КАТО ГО ОСТАВИ „ГЛАВЕН ШАМАН“, в Шайката си!

- ТАКА СЕ ОЧИСТИ и от онова хлъзгаво и нагло „нещо“, „захранило“ рода и ортаци с около 100-тина милиона и плащащо наем от 1200 лв. на майка си!, КАТО ГО ОСТАВИ ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР на Шайката си в Хасково!

- ТАКА СЕ ОЧИСТИ и от финансовия си министър, който живее „безвъзмездно“ и „без“ конфликт на интереси, естествено (като социално слаб) в луксозно жилище, в затворен комплекс, ЧЕ НИКОЙ НЕ РАЗБРА КАК!

Няма смисъл да продължавам, ИЗВОДИТЕ СИ ПРАВЕТЕ САМИ!

2019.04.11 | 09:39

1

ne moje uvajaemi glupci edna otstavkla da spasiava horata na grob koito podlejat na sad zaradi prestapleniata si ako e taka vseki prestapnik da si podava otstavkata i da zatvariame zatvorite..

Добави коментар

Водещи новини