Лиляна Радева и Ралица Добрева се заклеха като народни представители от ПГ на ГЕРБ

  • 10 април 2019 09:45

  • 668
  • 1
Лиляна Радева и Ралица Добрева се заклеха като народни представители от ПГ на ГЕРБ
© Иван Йочев

Лиляна Радева и Ралица Добрева се заклеха като народни представители от ПГ на ГЕРБ.

Лиляна Радева заема мястото на Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. след като той стана министър на правосъдието. Радева е избрана в 23-ти МИР – София.

Радева ще бъде депутат, докато Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. изпълнява функциите министър на правосъдието.

С решение от 7 април 2019 г. ЦИК обявява Ралица Добрева за народен представител от 15-ти МИР – Плевен. Повторното ѝ обявяване се налага, тъй като по-рано тя бе обявена за депутат за времето, в което Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 изпълнява функциите министъра на правосъдието. След като Цачева подава оставка като министър, тя е изпратила писмо до ЦИК, с което се отказва от мястото си в парламента и сега се наложи Добрева отново да положи клетва.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
668 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СЛЕДВАЩИТЕ ГЕРБЕРСТКИ ПРЕСТЪПНИЦИ

2019.04.10 | 10:04

1

ОТ КРАДЛИВА ШАЙКА ,КОЙТО СА НАРЕД ДА СЕ УРЕДЯТ СЪС "ЕВТИНИ" АПАРТАМЕНТИ .АКО ГИ ХВАНАТ ВЪВ КРАЖБА -САМО ПОДАВАТ ОСТАВКА и ГОТОВО. НЯМА СЪДЕБНО ВЪЗМЕЗДИЕ.

Добави коментар

Водещи новини