Очаква се парламентът да избере зам.-председатели на КФН

  • 09 април 2019 18:18

  • 364
  • 0
Очаква се парламентът да избере зам.-председатели на КФН
© Novini.bg

Очаква се парламентът да избере двама зам.-председатели на Комисията за финансов надзор /КФН/. Това предвижда проектопрограмата на депутатите за тази седмица.

Предвижда се утре депутатите да гласува на първо четене промени в Закона за възстановяване и преструктуриране на кредитни институции и инвестиционни посредници и да приеме отчет за дейността на Съвета за електронни медии /СЕМ/ за периода 2018 г.

Очаква се парламентът да изслуша вицепремиерът по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на относно изявлението на външния министър на Република Турция Чавушоглу за турска намеса при приемане на Закона за вероизповеданията. 

За четвъртък се предвижда депутатите да гласуват на първо четене промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация, ратификация на международен документ, да приемат отчет за дейността на Комисията за защита от дискриминация за 2018 г. и отчети за процеса на приватизация и следприватизационен контрол за 2017 г. и за първата половина на 2018 г.

Очаква се да бъде изслушан и председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране /КЕВР/ относно Развитие на процеса на либерализация на пазара на електрическа енергия. 
В петък се очаква Народното събрание да започне работа с второ четене на промени в Закона за чужденците в Република България. След това ще е традиционният парламентарен контрол. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
364 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини