Николина Ангелкова ще обясни за имотите си

  • 04 април 2019 15:11

  • 2763
  • 2
Николина Ангелкова ще обясни за имотите си
© Булфото/архив

Извънреден брифинг на министъра на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard ще се състои за медиите днес от 16,45 часа на Летище София, Терминал 1.

Това съобщиха за izbori.bg от пресцентъра на министерството. Оттам уточниха, че Ангелкова ще коментира пред журналистите актуални теми.

Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard се връща от посещение в Севиля, където участва в 19-ата Глобална среща на върха на Световния съвет за пътувания и туризъм (WTTC).

Днес лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 призова премиера чрез медиите: ,,Добре е премиерът Борисов да си огледа внимателно министрите, че и там има такива с имоти. Когато излязат факти, ще ги коментирам''.

Той изреди имоти в София, "Овча Купел", "Бързарица" №2 и поясни, че става въпрос за 142 кв. метра за 61 хил. лв. Според него не е правилно да се търси фирмата, защото това, което се установило за "Артекс", е масова практика в България.

Според информация в някои медии този имот е именно на министър Ангелкова. Данни за апартамент с подобна квадратура присъстват в имотната декларация на министъра на туризма.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е в конфликт с Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard отдавна, а бившият вицепремиер многократно е искал оставката ѝ.  

Последвайте канала на

Владимир Василев
2763 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Радо

2019.04.04 | 16:44

2

Всичките големи обяснения дават и все са невинни, а народа продължава да духа супата!

независим

2019.04.04 | 15:50

1

Първото , което ми прави впечатление , че този/Симеонов/,просто е един интригант.
Второто е , че критиките към Борисов , странно се увеличиха.
Г-н Борисов не мислите ли , че вариантът да се ИЗВИНИТЕ на Ц.Цветанов би бил по добър за вас?

Добави коментар

Водещи новини