Божидар Лукарски с атака към Александър Йорданов

  • 02 април 2019 13:18

  • 1467
  • 1
Божидар Лукарски с атака към Александър Йорданов
© Булфото (архив)

"Като гледам листата на ГЕРБ, все повече ми изглежда, че “гражданската квота” на Цветанов, лицето Сашо Йорданов, няма да има удоволствието да разхожда белите си хавлиени чорапи и да упражнява руския си в Европарламента!".

Това написа на личната си страница във Фейсбук бившият лидер на СДС Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва. Ето какво още сподели той:

"След него в листата са доста по-разпознаваеми политически фигури като Лили Павлова и Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва! Да не говорим, че всеки активен седесар би гласувал за главния си секретар Илия Лазаров, макар и последен в листата, отколкото за парашутиста на Цецо!".

Припомняме, ГЕРБ и СДС се споразумяха да участват с единна листа на предстоящите европейски избори на 26 май. Това бе посрещнато изключително негативно от бившия председател на СДС, който го сравни с политическо навеждане. В момента той е в чужбина и затова коментира процесите у нас в социалната мрежа

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1467 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Всичко предварително е изчислено!

2019.04.02 | 17:37

1

На т.о.з.и т.ъ.р.б.у.х й.о.р.д.а.н.о.в, ще му б.р.ъ.к.н.е в з.д.р.а.в.е.т.о п.р.е.ф.е.р.е.н.ц.и.а.л.н.и.я.т в.о.т!

Добави коментар

Водещи новини