Мария Габриел разкри кое е най-голямото оръжие на ГЕРБ за предстоящите евроизбори

  • 01 април 2019 13:40

  • 955
  • 7
© Булфото (архив)

Приех новината, че ще бъда водач на евролистата на ГЕРБ с много голямо вълнение и чувство на признателност към премиера Борисов. Ще приложа натрупания опит в полза на България.

Това каза в интервю за izbori.bg българският еврокомисар по цифрова икономика Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, която беше издигната за водач на листата на ГЕРБ. "Най-силното оръжие на ГЕРБ е нашият опит и хъс. В листата ни има хора, които са се доказали. Те ще знаят в кой момент да се намесят, за да защитят българския национален интерес. Има и нови лица, идващи от различните краища на света. Това е България, която може да говори в един глас и знае какво се крие в думата "обединение". България ще бъде достойно представена", увери Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова и подчерта, че за нея са важни ценностите.

По отношение на езика на омразата, еврокомисарят ни каза: "Да запазим добрия облик на кампанията, всеки кандидат може да допринесе за това. Дебатът е за това, за да продължим дебатът по теми, които са важни за Европа и за нас. Искаме да проведем един дебат за една по-добра България и за бъдещето ни в Европа", каза тя.

"Европа трябва да бъде близка до хората. С него можем да покажем как Европа може да ни помогне. По думите ѝ българските граждани трябва да разберат, че Европа ни помага да вървим напред. Сега е моментът да влезем малко повече в конкретика. С важните теми - за земеделие, за енергетика, за цифровизация, за сигурност, за миграция. Това са въпросите, от които зависи как в ЕП ще позволим и България да има своето достойно място и Европа да върви в правилната посока", заяви Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

"България е една последователна страна-членка. Ще отговорим с нови идеи. Намираме се на кръстопът. Европа повече от всякога има нужда от това да не се поддаде на популизма. Сега е добрият момент да не пропуснем дебата за по-добрите перспективи пред всички нас. След 5 години ще бъде вече късно", предупреди еврокомисарят ни.

"Ако по време на тази кампания говорим за неща, които са извън правомощията на селата, след това отново ли ще убеждаваме хората, че Европа е полезна. Сега е моментът да влезем малко повече в конкретика. Не бива да пропускаме шансът България да заеме своето достойно време в Европа. С разединение няма да стигнем доникъде", каза Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. Тя призова да определим общите теми за страната ни да ги отстояваме заедно. България може да бъде обединител за каузи в Европа.

"България има чест да участва в правенето на политики в Европа, увери тя. "България може да бъде обединител за каузи".

"За година и половина успях да изпълня със съдържание думите "цифрова сигурност", "цифрово общество". Поведох битката с фалшивите новини. Това е заплаха за демокрацията ни", отчете Габриел свършеното за година и половина.

"Целта ми е България да не измерва скоростта с тази на Европа, а да е част от двигателя на Европа. Европа сега е на кръстопът, имаме много центробежни сили", каза още еврокомисарят ни.

Много важно е със съседите си да се разбираме. Това не означава да не отстояваме позициите си.

Щастлива ме прави да виждам България в ЕС, да я виждам като иноватор и обединител. Нека имаме повече поводи за гордост, пожела си тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
955 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
мм

2019.04.01 | 18:12

7

Оръжие 1. е купуване на избори-практика непозната в ЕС.
2.Оръжие е зависимоста на бизнеса от Изп власт-зависими бизнесмени-непознато в ЕС.
3.Опъване на чадър над корумпирани послушни слуги на партията-практика непозната в ЕС.
4.Изопачаване на истината чрез послушни медии-непознато в Ес.
5.Смачкване на недоволните-демокрация непозната в ЕС.

Време е анти европейските практики на ГЕРБ и слугите ме да престанат.

Нарича се

2019.04.01 | 15:47

6

ОСТАВКА!СЪД И ВЪВ БЕЛЕНЕ.

2019.04.01 | 15:02

5

Как така стана, че тази пуйка трябва да я виждам всеки ден по медиите, и половината сайт е с нейни снимки?! Женицата е леко "ментално предизвикана" както се изразяват западните и приятели. Не е нужно да я взимаме толкова насериозно.

Някой си

2019.04.01 | 15:00

4

Това между краката ви, твоите и на майдел.....за друго не се сещам понеже е ясно че в главата сте слаби, кухи лейки.

Съдията

2019.04.01 | 14:26

3

Надявам се да не стигнеш до ЕП за да продължиш да срамиш родината ми с простотиите си!

гост

2019.04.01 | 14:21

2

Таз е Бареков № 2 в ЕП-то

асд

2019.04.01 | 14:07

1

лапането на пишки и навеждането

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини