Член на ИК на ГЕРБ ще бъде новият министър на правосъдието

  • 28 март 2019 09:43

  • 2496
  • 2
© Novini.bg

Член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще бъде новият министър на правосъдието, стана ясно на съвместната пресконференция на ГЕРБ и СДС, предаде репортер на Novini.bg

Припомняме ви, че постът министър на правосъдието напусна в събота Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 след разразилия се скандал с евтините апартаменти на властта.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че новият министър на правосъдието е компетентен, с добро излъчване и с авторитет в ГЕРБ. 

Новият министър на правосъдието ще има няколко задачи, поставени от мен. Първо, юни месец да падне мониторинговият механизъм. Имаме три неща, които още да довършим и в момента всички работим на пълни обороти. Имаме да докажем, че България е изпълнила критериите за Шенген, но да продължим да им доказваме, че това трябва да стане. Надяваме се и колегите в Румъния да го съзнават. Правосъдният министър ще прави тези неща, посочи Борисов.

В Изпълнителната комисия на ГЕРБ влизат Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, Димитър Николов, Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, Менда Стоянова, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, Живко Тодоров, Пламен Нунев, Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., Даниела Дариткова. Интересното е, че нито един от членовете на Комисията няма юридическо образование.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2496 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.03.28 | 10:03

1

За какво да имат юридическо образование В тази партия стига да изпълняваш заповедите за обезкостяване на държавността в интерес на ,корупционните гейтове,на управляващите

2019.03.28 | 10:31

2

Напротив ! Това дето си го написал се отнася за БСП. То се видя как по заповед на Корнелия избраха Елена с фалшификация

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини