Борисов обяви кой е новият шеф на ПГ на ГЕРБ след оставката на Цветанов

  • 28 март 2019 08:49

  • 11998
  • 70
© Novini.bg

Даниела Дариткова е новият председател на ПГ на ГЕРБ. Това обяви премиерът и председател на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, предаде репортер на Novini.bg. Припомняме, че вчера досегашният председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се оттегли от парламента заради скандала "Апартаментгейт".

Дариткова е уважавана от партията, доктор, човек с качества, може да контролира групата в добрия смисъл на думата, добави той.

До края на деня ще кажа кой ще замени г-жа Цачева, защото искам да направим всички проверки, за да не излезе нещо, което да ни накара да връщаме кандидатурата. Още в Брюксел казах, че ще има тежки наказания, тежки решения, защото се напуснаха много ключови за ГЕРБ постове. Г-н Цветанов освен че беше председател на парламентарната група, беше председател на комисия, депутат. Имаше и оставка на министър, на двама зам-министри. В историята няма такива тежки санкции,  наложени в една партия. Ако и другите партии действаха така, нямаше да има какво да си говорим по тази тема, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко има фирма за търговия и си купува апартаменти и си ги препродава. Това му е бизнесът. Считам, че всеки един трябва да си погледне неговата къщичка – независимо коя, всички ги обичам, но когато има подобен скандал, трябва веднага да се поеме отговорност. Ние понесохме на всички нива по най-тежкия начин. Ако си мислите, че на мен това ми е доставило удоволствие и ми е приятно, като чета ГЕРБ как щял да се цепи и как едни щели да ходят с Цветанов, други с еди какво си – никога не е стоял пред нас този въпрос. Факт е, че остана много неприятно впечатление в обществото. Отново демонстрирахме, че когато имаме проблем, носим отговорност, коментира Борисов.

Винаги съм се плашил не от враговете, а от приятелите и затова винаги съм казвал, че няма приятели, подчерта премиерът.

Знаете ли колко ми е важно, в момента върви важен геостратегически процес относно средиземноморския проект за газ от Кипър, Египет Израел, колко ни е важно интерконекторът България-Гърция да се стартира и да почне да се строи. В един момент не само, че може България да е 100% независим в доставките на газ, може да е и продавач и следващите колеги да печелят от това. Една седмица малко ли беше или сега искате да ме вкарате да коментирам дали Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет, дали кой беше, заяви той. 

Ние в ГЕРБ понесохме изключително тежък удар. Знаете ли колко хора са ми се обадили да кажат: "Не го прави, пази си като Корнелия хората". Когато обвиняват БСП, те излизат викат: "Ние сме единни" и застават там. Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 – толкова години в ГЕРБ. Това са тежки решения, но те показват как трябва да се действа. Има грешка, но има и прошка. Ще се докаже с времето дали са били виновни, или не, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Д-р Даниела Атанасова Дариткова-Проданова е член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Тя е депутат в 41-вото, 42-рото, 43-тото и 44-тото Народно събрание, избрана от 22-ри Многомандатен избирателен район - Смолян. В 44-тото НС Дариткова заема поста на председател е на парламентарната комисия по здравеопазване. Член е на Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите в парламента, както и на групите за приятелство на България с Казахстан, Израел, Латвия, Литва, Холандия, Чили, Гърция, Русия, Словакия и Узбекистан. Магистър по медицина и по здравен мениджмънт, специалист по педиатрия и обща медицина.

Родена е на 28 септември 1966 г. в Пловдив. По професия е лекар. Завършила е Санкт Петербургския медицински педиатричен институт с пълно отличие и награда Златен Хипократ. Общински съветник от 2007 до 2009 г. в ОбС – Смолян.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11998 70

Свързани новини

Коментари 70

Добави коментар
ПОСЛЕДЕН ШАНС

2019.03.28 | 10:50

27

Сега е момента да очистиш герб, както сам си заявявал, безброй пъти.
Знаеш, че отивате с голяма скорост към дъното. Поне един път се направи на мъж и изпълни това, което си обещал!

Пак ли ще плюеш на думата си (не че ще ти е за първи път)?
ПАК ЛИ ЗАБРАВИ, ЧЕ СЕ КЪЛНЕШЕ НА ЛЯВО И ДЯСНО, ЧЕ ОПГ герб СЕ ЧИСТИ ВЕДНАГА ОТ ВСИЧКИ УРОНВАЩИ ПРЕСТИЖА Ѝ И ВРЕДНИ ЗА НЕЯ ЕЛЕМЕНТИ, като оставиш зам.-председател на герб и председател на предизборния щаб на герб, един политически труп?

ИЗХВЪРЛИ БАЛАСТА!

Напомням ти, че:
- „председател на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред“,
- „председател на парламентарната група на герб“,
- „депутат от герб“,
НЕ ОЗНАЧАВА, задължително, ЧЛЕНСТВО В опг герб!

НО „зам.-председател на партията и председател на предизборния щаб на герб“ Е ЧЛЕНСТВО в ОПГ герб, И ТО КАКВО ЧЛЕНСТВО!

Пак ли очисти партията(ОПГ) си, както се „очисти“ от онова лигавото послушниче - дилянчо добрев за КУМ-ГЕЙТ В Хасково?

Или както се „очисти“ от некадърния министър, убиец на сина си – иваило московски – така се „очисти“, че го прати, ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ, КАТО ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА ЧЕРНОМОРСКА БАНКА?

Или както се „очисти“ от финансовия си министър - Владислав Горанов, които живее като социално слаб – „безплатно“ в луксозно жилище, в луксозен, затворен комплекс "Есте"? НАЛИ, САМ ЗНАЕШ, ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!

Или това е поредната от многото твои нагли лъжи?

Сам избирай, защото полезните ти ходове свършиха.

Поп Геловезий

2019.03.28 | 19:55

70

Долен- по долен мръсник и лъжец от тоя бо....ук няма! Не съм комунист но, съм реалист! БОКЛУК си Боко Боклук!!Имаме даца няма да ги оставиме на !!!!!!!!

2019.03.28 | 11:50

56

Какво да избира? Тоя вече е взел-дал!

Мъченик на комунизма

2019.03.28 | 11:57

62

Христос е казал: Този който е безгрешен да хвърли първи камъка!!! От един месец гледам и слушам как някой хора си купили апартаменти. Злоба,завист и лай добезкрай!!! Какво да кажем за тези които 45-та избиха и обезглавиха интелигенцията на България,за тези които 86-та отровиха народа,за тези които 90-та го ограбиха и изнесоха парите,а 97-ма го доунищожиха!!!! Сега тези хвърлят каманите,но те ще паднат в тяхната градина!!!!

СОЛАКОВ

2019.03.28 | 18:50

69

За каква интелегензия говорите?Крадците,Айдуците,Пишман партизани,Ку....ви, военни превратаджий изобщо измет са се се самоликвидирали за власт Сега какво е сега????????

робот

2019.03.28 | 16:10

68

значи да им благодарим

niki

2019.03.28 | 16:07

67

власта произхожда от народа -за народа –. но в случая за бб и цв цв

прав е вожда!

2019.03.28 | 12:26

66

Прав си, вожде, винаги си прав, че герб не може да се разцепи!

До този момент, в световната практика няма регистриран случай, рядък екскремент да се разцепи, той само се отича в канала!

Нови разкрития за Цветанов-гейт

2019.03.28 | 12:15

65

Компанията Кристела на Пламен и Весела Мирянови е инвеститор на Цветановия блок, строен от Артекс, собственост пак на Пламен и Весела Мирянови. През 1999-та петното на бъдещия блок е ипотекирано в СИК-аджийската Първа Източна международна банка. Съдените за далавери и грабеж Софийски имоти изплащат ипотеката на банката. Строежът започва през 2007-ма когато седесарска София, с кмет Тиквата, още няма устройствен план и всеки строи както му скимне.

И Тиквата лъсна в Цветанов-гейт

2019.03.28 | 12:04

64

В-к Капитал: "Проектът на улица Златен рог 10 е от над 10г., в него участват скандалните СИК и Софийски имоти, с помощта на новоназначения глав. архитект Диков от новоизбрания кмет Бойко Борисов".
Айде Тикво, разказвай подред.

Юристи:

2019.03.28 | 11:59

63

"Сделката на Цветанов е нищожна заради Артекс". А честито, седесарска мутро. Радвай се сега на асансьора до гаража.

СДС-властта закрива домовете за деца

2019.03.28 | 11:56

61

отмъщава. че е уличена в далавери с апартаменти. Пак гласувайте за СДС.

Kлeптokpaциятa (oт гpъцkи: κλεπτοκρατία,

2019.03.28 | 11:56

60

yпpaвлeниe нa kpaдцитe) e фopмa нa yпpaвлeниe, в koeтo дъpжaвнитe peшeния ca мoтивиpaни глaвнo oт нeпocpeдcтвeнитe мaтepиaлни интepecи нa тeceн kpъг xopa, koитo ca нa влacт. Пoлитичeckитe дeйци нa тaзи въpxyшka ca нapeчaни kлeптokpaти. Зa kлeптokpaциятa ca xapakтepни kopyпция, лoбизъм, пpaнe нa пapи, и пpeнeбpeгвaнe нa дългocpoчни цeли.
Вcичko дpyгo e oтkлoнeниe нa внимaниeтo…..
Koй гo интepecyвa зa дъpжaвaтa и нapoдa….

Шефът на анти-СДС-корупцията КПКОМПИ:

2019.03.28 | 11:54

59

"Ще нищим до край сделките на Армекс". Обаче и тоя е замесен в Цветанов-гейт, какво ще нищи не е ясно.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини