Светослав Малинов обясни още веднъж отсъствието си за пакет "Мобилност" и обяви: Нещата не са приключили

  • 26 март 2019 16:09

  • 1611
  • 4
Светослав Малинов обясни още веднъж отсъствието си за пакет "Мобилност" и обяви: Нещата не са приключили
© Булфото (архив)

Имах злощастието моят самолет от София за Франкфурт да закъснее. Имаше много сериозен проблем на летището във Франкфурт. Това е. Няма какво повече да обяснявям. Изключително съжалявам, защото аз винаги съм гласувал "против" пакета "Мобилност" и винаги съм заявявал, че той не трябва да бъде приеман.

Това каза в предаването "Плюс минус" по Нова телевизия евродепутатът Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат, който обясни защо не е гласувал срещу пакет "Мобилност" вчера. "Преди малко имахме среща, но не искам да разкривам всичките ни стъпки. В никакъв случай нещата не са приключили. Подготвели сме хиляди поправки и трябва да си свършим работата утре. Има безкрайно много процедурни хватки и трябва да ги използваме. Вътре в пакет "Мобилност" има много ценни неща, но има и неща, които са насочени директно срещу нас българите, румънците и балтийците. Ние се борим срещу тези клаузи, защото те ще нарушат нашата конкурентноспособност. Пак ще повторя, че в пакета има хубави неща, но се атакува и един изключително успешен български бизнес. За това разбирам нашите превозвачи, които ще протестират. Винаги съм заявявал, че този пакет, в този му вид не трябва да се приема", категоричен беше Малинов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1611 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Българофил

2019.03.26 | 17:16

1

Този п.дерунгел от Костовата партия кого заблуждава и какво ще прави във Франкфурт като ЕП където му плащат заплатата е в Брюксел или някога има заседания и в Страсбург??? Той изчезва от политиката като своя гуру Командира и не му дреме за 300хил.български тираджии!!! Този наглец е по..вреден и от комунистите, които този път под строй гласуваха срещу Макронизацията на транспорта в Европа!!! Изпуснахме питомното, а сега ще гоним дивото щото Малинов сбъркал полета си, а Бареков и Рамадан не знаят какви са по народност!!! И тримата заслужават да им бъдат повдигнати обвинения за нанесени вреди на държавата България...при въвеждане на плана Макрон БВП на България ще падне с 9% или бюджета ще се лиши от 3млрд.лв.плюс косвени загуби!!!

сикиш

2019.03.26 | 17:22

2

Самолета не те оправдава. Защо не си тръгнал 3 дни по рано?

2019.03.26 | 18:18

3

kakav samolet kakvi vlakove kakvi reisove bre na tezi slugi im e naredeno da ne glasuvat i te sa si namerili opravdania.

6

2019.03.26 | 20:05

4

Летял си с Дудука тиквеник. Ама той стигнал и гласувал а ти не си. Той е доказан идиот за теб не знам ама подозирам.

Добави коментар

Водещи новини