Калоян Паргов: Позор е отсъствието на тримата български евродепутати от гласуването на пакет "Мобилност"

  • 26 март 2019 12:44

  • 1419
  • 3
Калоян Паргов: Позор е отсъствието на тримата български евродепутати от гласуването на пакет "Мобилност"
© Пресцентър на БСП

Позор е единственото определение за отсъствието на тримата български евродепутати от гласуването на пакета "Мобилност" вчера в Европейския парламент. Това заяви лидерът на БСП - София Калоян Паргов.

Той направи коментара, след като стана ясно, че трима от българските евродепутати - Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат, Неджми Али и Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва - са пропуснали вота, което определи пакетът "Мобилност" да попадне в дневния ред на последното заседание на Европейския парламент само с два гласа повече - 156:154.

"Български представители от ЕНП, АЛДЕ и европейските консерватори и реформисти вчера пропуснаха да подкрепят българските превозвачи. Три гласа, които се оказаха решаващи. Случайно или нарочно?! И в двата случая е позор, заяви Калоян Паргов. - Единствено българските социалисти бяха на мястото, за което са избрани – да защитават националните интереси".

Лидерът на БСП - София добави, че Планът "Макрон" цели да унищожи българския транспортен бранш. "А гласуването в Европейския парламент може да легитимира тази присъда. Години ще са необходими, за да преодолеем подобна несправедливост, коментира още той. - Ето защо е толкова важно кого ще изпратим в следващия Европейски парламент. Дали ще изберем хора без чувство за дълг и отговонрост или ще изпратим там истински бойци. Много е важно всички да гласуваме на евроизборите!".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1419 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
асд

2019.03.26 | 13:54

3

позор не ами позор. налапа ли са някакви еврогейски парички или им е обещано да ходят да четат лекции срещу солидни хонорари като плевньо пръдлето.

2019.03.26 | 13:32

2

pargov barkash to prisastvieto na tezi evro izmikiari e pozor a ne tiahnoto osastvie e pozor taka sam i naredli na izmikiarite taka sa napravili

опорна то4ка

2019.03.26 | 13:25

1

Помните ли тролчета изроди мои га Барека излъга Мая Манолка че в Костинброд се печатат фалшиви бюлетини А? Голям хитрец ! Т'ва да излъжеш лъжец като Манолова е все едноо..все едно на стар краставичар краставици да продадеш хи хи

Добави коментар

Водещи новини