Каракачанов за скандала с апартаментите: Предизборната кампания стартира с компромати

  • 25 март 2019 17:52

  • 1365
  • 14
Каракачанов за скандала с апартаментите: Предизборната кампания стартира с компромати
© Булфото (архив)

Нормално е, че има резонанс по скандала с имотите. Политиката понася негативи от такива скандали и те се отразяват на политически живот. Предизборната кампания стартира с този скандал и явно ще бъде мътна и кървава. За пореден път предизборната кампания явно ще бъде изпълнена с компромати, а не с със сблъсък на идеи. Тече проверка на КПКОНПИ и прокуратурата. Те ще кажат има ли нещо нередно. Не мога да коментирам как ще рагира г-н Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, а и той е в чужбина.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, който коментира темата за апартаментите на политици. "Не съм говорил с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по този казус. След като Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и зам.-министърът на спорта са подали оставка и те са били приети, значи е било уместно. Ако Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа напусне парламента, кворумът едва ли ще бъде застрашен, но механизмът за събиране на кворум ще забуксува. Възможно е да има някакви вътрешни противоречия в ГЕРБ, все пак сме малка държава и ще стане ясно откъде тръгват нещата. Откакто сме в коалиция с ГЕРБ внимавам какво говоря и какви квалификации давам. Знам, че за един човек е най-неприятно да го нападнеш и атакуваш лично", разкри Каракачанов.

Вицепремиерът коментира и проблемите в Обединени патриоти. "Когато улицата, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, всички искаха оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, аз го защитих. Можех и аз тогава да му поискам оставката, но не го направих и го защитих като партньор. Не разбирам сега за какви храсти и моноспектакли говори. Аз искам да се явим заедно на евроизборите. Трябва да седнем на една маса и да се разберем. Поканих всичките ни партньори на конгреса на ВМРО. Аз вярвам, че има още малко време да се явим заедно на изборите. Не е коректно да обяснявам какво си говорим на четири или шест очи. Аз предложих да организираме едни вътрешни избори, за да определим водач на листата. Партньорите ми не реагираха. Сеха на конгреса на ВМРО Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа направи една стъпка към запазване на коалицията. Съществува вероятност да се явим и две партии в коалиция на евроизборите. Съществува и варинат трите партии да се явим отделно, защото ако две партии се явят заедно срещу третата, това ще бъде край на коалиция. Аз по-скоро предпочитам да се явим трите партии отделно. Да подпишем едно джентълменско споразумение да не се нападаме и след изборите да седнем на едни мъжки разговор, за да си кажем всичко в очите", обяви Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

"Някой се опитва да спекулира с темата за бежанците. Решението за тези лагери е взето 2016 година. Това ще бъдат лагери от закрит тип и за тях се отпускат пари от ЕС. Ако се появи евентуално нова бежанска вълна, тези хора трябва да бъдат прибрани в близост до границата, за да могат да бъдат върнати по-бързо. Няма никакви споразумения с някоя държава за приемане на мигранти. България ясно е казала, че няма да приема мигранти", категоричен беше Каракачанов.

"Не сме избрали F-16, а избрахме да започнем преговори с американската страна за F-16. За мен това правилният избор. Изпратили сме нашите виждания и ценови възможности. Има два административни етапа - първо американският конгрес трябва да одобри сделката, а след това и българският парламент трябва да я одобри", разкри министърът на отбраната.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1365 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2019.03.25 | 18:02

1

Така си е. Комунистите са майстори на фалша и краденето.

Към олигофрена

2019.03.25 | 19:20

8

Кои са комунисти? Виж досиетата на всички от Герб. 90% членове на БКП. Е ако това не са комунисти, здраве му кажи.

Към тъпака

2019.03.25 | 19:17

7

Кой краде бе олигофрен.Само гербавите, никой друг.

българия

2019.03.25 | 19:15

6

СТИГА С ТЕЗИ КОМУНИСТИ ДЕ.ЙБА МА.ЙКА ВИ САКАТА!!!ЩОМ **СВОБОДНА ЕВРОПА **КОЯТО ПУБЛИКУВА ТЕЗИ ДАЛАВЕРИ ФИНАНСИРАНА ОТ САЩ ГИ СМЯТАТЕ ЗА КОМУНИСТИ ЗНАЧИ ГЛАВИТЕ ВИ СА ТОЛКОВА ПРАЗНИ КОЛКОТО НА БОЙКАТА.И ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА ОТ ГРОБ СА КОМУНИСТИ.ЗНАЧИ НЕМОЖЕМ ДА СМЕ СЕДЕСАРИ ТОГАВА!!!ДЕ.ЙБА И БОКЛУЦИТЕ ВИ НЕНОРМАЛНИ!!!

Цоко "хОеглавия 6-апартаментник"

2019.03.25 | 18:26

4

Да, верно е, но ние разминахме учителите си.

Цоко "хОеглавия 6-апартаментник"

2019.03.25 | 18:33

5

това ми отговора на коментара по-долу, че комунистите са майстори на фалша и краденето.

Неразбиращ

2019.03.25 | 18:21

3

Компромат би било ако не е вярно, нооооо...........не е компромат когато гушките са пълни

Иван 6-ти номер

2019.03.25 | 18:06

2

На другаря "патриот" не му пречи корупцията, ако и той души казана. Инак циганите му пречат, не разбойниците с власт.

Каракачанка

2019.03.25 | 19:23

9

Каракачанското куче е изключително вярно, за разлика от клоуна Кр.Каракачанов. Подъл, нагъл и без чувство за почтеност. Отвратителен тип. Гнусен човек. Мръсен човек.

бай милко

2019.03.25 | 19:32

10

подлога на тиквоч

Ххаха

2019.03.25 | 19:57

13

Скандала с апартаментите показва как управлявате с герб.Жалки сте ! Хем насрани, хем устати ! Да защитаваш крадци ...Смешник !

2019.03.25 | 19:54

12

Къв компромат бе свиньо като го има черно на бяло

2019.03.25 | 19:50

11

Агент Иван пак се изказа неподготвен

Георги

2019.03.26 | 11:46

14

PR игри.Медийно внимание се търси.Компроматите на партиите от статуквото започнаха да излизат наяве.

Добави коментар

Водещи новини