Румен Радев: Със своята упоритост, всеотдайност и воля атлетите се превръщат в пример за цялото общество

  • 23 март 2019 19:26

  • 440
  • 3
Румен Радев: Със своята упоритост, всеотдайност и воля атлетите се превръщат в пример за цялото общество
© Пресцентър Президентство

Привилегия е да бъда сред такава плеяда от шампиони и медалисти. Вие показахте по безспорен начин какво могат младите атлети, когато със своята упоритост, всеотдайност и воля се превръщат в пример за цялото общество. Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на срещата си с атлетите, представили България на Световните Спешъл  Олимпикс игри в Абу Даби 2019, техни близки, треньори и ръководители, съобщиха от прессекретариата на президента.

Държавният глава подчерта, че спортът  винаги е бил силен фактор за социално и личностно развитие и изгражда ценностна система, характер и воля да преодоляваме ежедневните трудности и да растем с вярата, че когато сме заедно, сме по-силни.

Искам да благодаря и на всички вас – родители, ръководители, треньори, които с вашата енергия, всеотдайност и вяра давате шанс на тези прекрасни млади хора да изявяват себе си, да се развиват, да бъдат пълноценни и достойни граждани на нашата родина, каза още Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Виктор Христов, член на Управителния съвет на Спешъл Олимпикс България и носител на 3 медала от дисциплината "езда" заяви, че със своята посветеност, организацията помага на хората да се развиват, състезават и да представят достойно страната ни пред света. Той посочи, че мотото на кампанията на българското участие в Световните игри на Спешъл Олимпикс 2019 е "Да бъдем заедно".

Вярвам, че всеки може да бъде смел в своя опит, заедно можем повече. Да бъдем заедно, призова  медалистът.

По време на церемонията атлетът Нина Ал Рифай връчи на държавния глава значката на Спешъл Олимпикс.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
440 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2019.03.23 | 20:03

2

Достойно е да се подаде оставка. Престъпно е да си следствен и да ставаш евродепутат. Това прави престъпницата и руска агентка, Елена Йончева.

666

2019.03.23 | 21:03

3

Лицемерно и просто същество е фатмачето на решетников!!Дори тези деца използва Грипена!!Читалищен декламатор от селски тип!!КОЙ ДАДЕ ПАРИТЕ ЗА КАМПАНИЯТА ЗА ИЗБОРИТЕ - Решетников, Импекса или.....комисионната?!К О Й ДАДЕ НАД 2 ,5МЛН €???????

ужасна бъркотия

2019.03.23 | 19:33

1

Спешъл Олимпикс игри. Нищо не разбирам.

Добави коментар

Водещи новини