Младен Маринов посети най-големия граничен пункт между САЩ и Мексико

В последния ден от визитата си в САЩ министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, посети границата с Мексико. Той разгледа ГКПП Сан Исидро, най-големия граничен пункт, който на ден обработва до около 100 000 души и около 35 000 автомобила, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Началникът на пункта запозна министър Маринов с организацията на работа на пункта, обработката на пътници и автомобили и техническото оборудване. Той очерта основните предизвикателства в работата на ГКПП, сред които са трафикът на наркотици и контрабандата на мигранти, като представи и конкретен случай от същия ден, в който са задържани голям брой амфетамини и хероин. 

Министър Маринов посети и оградата на границата и се запозна с извършваната в момента подмяна на съоръжението. В края на посещението си делегацията посети и Граничната охрана на Сан Диего,  където бе представена работата на Регионалния координационен център и охраната на морската граница и пристанището на Сан Диего, отбелязват от пресцентъра на вътрешното министерство.

Коментари

 1. 2019.03.23 | 17:45

  Вече ще знаем как да се оправяме с мексиканските емигранти на Капитан Андреево!

 2. 2019.03.23 | 17:16

  Халал да му е екскурзията..ама барем нещо полезно да научи:)

 3. 2019.03.23 | 16:38

  на разходка със пари от бюджета.

 4. 2019.03.23 | 16:32

  Шопар Борисов създал партията да се бори с корупцията.Това е вица на месеца.Партията на най тъпите ,крадливите ,неспособните,след опита им да бъдат комунисти,създават своя партия Герб ЦЕЦОУ тъпото даже не е жена,оставка бе краварски помияр.Жените не са виновни,направили са това което прави шефа им от години,краде.Основал партия на крадците покрепяна от световния крадец ФАЩ

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет