Кметът на Пазарджик ще се кандидатира за четвърти мандат

  • 22 март 2019 15:15

  • 1974
  • 1
Кметът на Пазарджик ще се кандидатира за четвърти мандат
© Фейсбук

Кметът на община Пазарджик Тодор Попов обяви официално, че ще се кандидатира за четвърти мандат на предстоящите местни избори. 

Като мотив Попов посочи доверието към него и екипа му от страна на местната общност и желанието да продължат да надграждат и да развиват Пазарджик успешно.

Тодор Попов отново ще се яви като независим кандидат, ще има листа за общински съветници и кандидати за кметове на населените места в общината.

По думите му трябва да се отвори нова страница в развитието на града и общината. Той уточни, че в предишните мандати вниманието е било насочено към подобряване на физическата среда, а като бъдещи приоритети пред себе си посочи развитието на спорта, културата, екологията, икономика и иновациите.

Искам да покажем, че можем да бъдем едни от най-успешните в България в определени сектори на обществения живот, посочи Попов. Той отбеляза, че през тази година в Пазарджик ще бъдат открити близо 1500 нови работни места, като за последните няколко години броят им достига 3 500.

Според Тодор Попов трябва да се търсят възможности в Пазарджик да се открие висше учебно заведение. Той очерта като възможности филиал на български университет за подготовка на медицински кадри и филиал на чуждестранен университет с иновативни специалности от сферата на цифровите технологии, предаде БТА.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1974 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Минко

2019.03.22 | 15:44

1

Недей бе , джанъм , не се натискай пак ако не си настъпил котето още ! Гледай си пашалъка с откраднатите пари и бегай далече ! Че , виж какво правят съпартийците ти -ще ядат х.я ,докато се опекат та..ците !

Добави коментар

Водещи новини