В антикорупционната комисия не е постъпвал сигнал за апартамента на Цветанов

  • 21 март 2019 14:37

  • 974
  • 4
В антикорупционната комисия не е постъпвал сигнал за апартамента на Цветанов
© Novini.bg

В Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика не е постъпвал сигнал за апартамента на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на комисията Борис Ячев от Обединените патриоти. Той допълни, че с депутатите от комисията ще обсъдят дали този въпрос да бъде разгледан на заседание.

Хубаво е всеки да има някакво жилище, което да обитава все пак, коментира пред журналисти зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид. Има законодателство в тази посока, има органи, структури, нека се провери, допълни той. Според него този случай едва ли ще разклати управлението.

"Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа засега е много силен в дипломацията. Нека да не го отклоняваме от този път. Такива чудеса постига - това с Марешки, това с Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в. Това е днешният Кисинджър. Имаме нужда от такива хора, не се вглеждайте в битовизми", коментира председателят на ПГ на ОП Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Стабилността на коалицията я крепим всеки ден. Виждате, че всеки ден с нашите крехки ръце каквото можем правим. Надявам се да не се срути коалицията, защото виждате, че БСП не са готови да управляват. Ако бяха готови, да кажем - заповядайте, поемайте властта, започвайте да управлявате. Не са готови. Значи трябва да поддържаме стабилността на коалицията дотогава, докато се появи такава сила. Може би г-н Трифонов със своята нова партия, може би някой друг", каза още Сидеров.

Според него ГЕРБ няма да загубят предстоящите евроизбори, особено след като в БСП се е получило разделение. По думите му това, че Елена Йончева е била определена за водач на листата на социалистите, е грешка, която ще се отрази на изборния резултат на БСП, и ГЕРБ ще вземат повече гласове. "Въпросът е ние, патриотите, какво правим - дали ще се явяваме заедно. В събота има конгрес на ВМРО. Ще отида, поканен съм, ще си сложа един хубав костюм, ще поздравя ВМРО, защото ние сме партньори", коментира Сидеров.

Той изрази желание за среща между тримата лидери в коалицията "Обединени патриоти" по отношение на евентуално общо явяване на евроизборите. По повод на председателското място на парламентарната група на патриотите Сидеров заяви, че ако НФСБ настояват за съпредседателство и ВМРО са съгласни, той нямал нищо против. Да ръководиш парламентарна група от три партии е доста сложна работа, каза още той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
974 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
гост

2019.03.21 | 15:36

1

Как ще постъпи сигнал като Цветанов е избрал прецедателя

Rado

2019.03.21 | 16:09

3

Комисията си е негова, той я е назначил, какво друго да открият......

????

2019.03.21 | 16:05

2

Та,ТОВА новина ли е? ВСЕОБЩА ТАЙНА е каква "работа" върши тази "комисия" и НЕ само ТЯ,но чрез тези "комисии" ИЗТИЧАТ доста ЛЕВЧЕТА на "държавата "ни!? НАРОДЕ????

2019.03.21 | 16:59

4

Перхидролния пудел пак дрънка глупости . ХА ХА ХА

Добави коментар

Водещи новини