Цветанов към БСП: Спрете да говорите за фалшифициране на изборите, защото в неделя фалшифицирахте вашите вътрешни избори

  • 20 март 2019 11:08

  • 2865
  • 24
© Булфото (архив)

От ГЕРБ ще подкрепим предложението на БСП за заместник-председател на ЦИК, но не го приемайте като задкулисие между партиите ни - знаем кой прави сделките и фалшифицира изборите.

Това каза от трибуната на парламента председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на дебатите за избора на ръководство на ЦИК. „Искам да благодаря за всичко, направено от парламентарните групи, за да могат да участват активно в избора, и за предложенията, които бяха направени за ЦИК. Искам да благодаря за всичко, което направи досегашната ЦИК. Когато приключва един мандат, винаги са повече упреците, отколкото това да се каже едно голямо благодаря“, каза Цветанов.

„ЦИК работи под постоянен натиск от много политически формации. Тя беше избрана 2014 г. от тогавашното мнозинство, ръководено от БСП. Досегашната ЦИК беше избрана на принципа на професионализъм, за да може да взима решения, които да са достатъчно добре аргументирани. През цялото време сме се отнасяли с уважение и сме признавали всеки един избор, който е отчетен като окончателно приключен. Ние никога не сме подлагали на съмнение евентуалните възможности за фалшификация“, добави той.

„Видяхме БСП в неделя и какъв беше отзвукът от партийните им организации за вътрешнопартийния избор. Моля ви, не ни занимавайте с вашите противоречия. Призовавам БСП да не вменява на състава на ЦИК да говори неща, които няма да кореспондират с процедурите. При предложенията на БСП за състав на ЦИК не се показа желание за приемственост. Не може да отсъствате от пленарна зала. Дайте шанс на вашите депутати да защитават тезите си. Спрете да говорите за предстоящо фалшифициране на изборите. Това е стилът на избори във вашия вътрешнопартиен формат. При нас номинациите за листата за евроизборите са ясни и остава само да ги одобрим", каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„ГЕРБ ще участва в тези избори, както е участвала винаги досега. Ние сме партията, която работи само и единствено водени от обществения интерес. БСП не ценят лидерството, което има страната ни в ПЕС. Моля ви, недейте да ни занимавате на предстоящите избори с вашите вътрешнополитически противоречия и проблеми, които имате“, призова Цветанов.

„Основната защита на БСП беше да има машинно гласуване и списък на гласуването - за вътрешнополитическия избор в неделя приложиха ли ги? Оценката за фалшифициране на вътрешнопартийния вот е на политическите лица на БСП. Мога само да ви кажа, че за мен е важно да има и приемственост. Ако погледнем всички номинации, които бяха направени, ще видите, че БСП заради вътрешните противоречия, предложи само един от шестте кандидати за ЦИК. ГЕРБ от седем като квота повтаряме мандата на четирима“, заяви Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2865 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
Безсрамният, безскрупулен xyeглав шеф

2019.03.20 | 11:50

9

на парламентарната група на групировката ИПОН, е неподвластен на законите. Нима си мисли че ще живее в новия си едноетажен палат след синята мафия загуби властта? Със сигурност ще са в една килия с Тиквата, въпросът е колко дълго, БСП трябва да се бори за доживотна присъда.

Радан Кънев, СДС-костовисти:

2019.03.20 | 11:39

3

"Разкошът на Цветанов до сега беше неприличен, но с новия му апартамент положението става нетърпимо".

А?

2019.03.20 | 11:24

1

Агент Ц е бил в публиката или по навик коментира СРС?

Зaщo paдиo Cвoбoднa Eвpoпa, зaпoчнa oтнoвo

2019.03.20 | 11:49

8

дa излъчвa пpeдaвaния нa бългapckи eзиk и тo пo вpeмe нa yпpaвлeниeтo нa ГEPБ? Зaщoтo БCП cи фaлшифициpa избopитe в пapтиятa ли или зaщoтo ГEPБ фaлшифициpa избopитe в цялa Бългapия зa дa мoжe мaфиятa дa yпpaвлявa и дa cи имa дъpжaвa?!

Ст.Станков

2019.03.20 | 11:56

12

...защото се пръкна медия, на която демокрацията й отне много - Българска свободна телевизия (БСТВ)!? Нужен е коректив и "Свободна Европа" започна предавания на български! Няма само на руски да пи облъчват я!?

Този път "Свободна Европа" помогна,

2019.03.20 | 11:53

11

тя, и някакъв "антикорупционен фонд", финансирани от САЩ, оповестиха пред света новата придобивка на Цветанов. Медийният слугинаж не обели дума за безсрамието му.

Цветанов с нов луксозен апартамент в София

2019.03.20 | 11:37

2

Колекцията апартаменти на Xyeглавия председател на парламентарната група на синята мафия се обогати с нов 240 квадрата апартамент с личен асансьор от личния гараж на Цветанов до апартамента му. Това е резултатът от седесарските 3-мандата.

Дружката на Цветанов, Миньо Стайков

2019.03.20 | 11:56

14

е на свобода срещу 1/2 милиона гаранция, след като е уличен в множество контрабанди и афери у нас и задграница, а на Вълчо Арабаджиев гаранция е отказана за по-дребни престъпления, защо?

2019.03.20 | 11:59

15

Напротив ! Стайков е комунист, а цецо ги излови повечето мишки, барабар с Пешо Сумиста.

Цветанов с апаратамент, лични асансьор и гараж

2019.03.20 | 11:42

6

в луксозен небостъргач за над 1 милион, когато народът гине от глад, бедност и болести от средновековието. Срам нямате седесарски бандити, заслужавате смъртно наказание.

Ст.Станков

2019.03.20 | 11:52

10

Казвате "народа гине от глад", но пропускате случайно БСП... ръководството със "социалноотговорни милионери", депутати съдени за купуване на гласове, депутати с братя и снахи престъпници, депутати със "заеми" от КТБ... и ръководител-приватизатор!? Хайде съберете тези пари и ще изчезне глада, бедността и болестите

Умник Гюро

2019.03.20 | 11:56

13

Грабливата баба Йончева ревнува Сергей от крадливата Моника Станишева. Ето го идеологическият ключ към БКП/БСП-терористи.

2019.03.20 | 12:15

17

БСП Е ФАЛШИВА ПАРТИЯ

2019.03.20 | 11:39

4

Не съм му фен, но в случая Цветанов е прав.

Добави коментар

Водещи новини