Министър Маринов се срещна с шефа на ФБР

  • 19 март 2019 10:32

  • 477
  • 2
Министър Маринов се срещна с шефа на ФБР
© Булфото (архив)

Между правоохранителните органи на България и ФБР е установено стратегическо партньорство, което имаме готовност да развиваме и задълбочаваме, бяха единодушни в оценката си министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и директорът на ФБР Кристофър Рей.

Официалната програма на визитата в САЩ започна със среща във ФБР, информираха от пресцентъра на МВР

Двамата обсъдиха продължаване на оперативното взаимодействие по конкретни случаи, както и съвместната работа по противодействие на киберпрестъпността. Те оцениха като забележителни постигнатите резултати.

"Установили сме редовен обмен на информация, в това число в борбата с международния тероризъм и продължаваме съвместната си работа", заяви директорът на ФБР.

В този контекст министър Маринов изрази надежда за продължаване на обучението и техническата помощ за укрепването на капацитета на ГДБОП за борба с киберпрестъпността. Той отправи покана към Кристофър Рей за участие в откриването на предстоящата през септември т.г. в София конференция на випускниците на ФБР. Тогава  България ще бъде домакин на годишната среща на Европейската секция на Асоциацията на завършилите Академията на ФБР (FBINAA).

Последвайте канала на

Десислава Станева
477 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ричард Лъвското Сърце

2019.03.19 | 20:58

2

Само 12 от убитите са разпознати от полицията в Нова Зеландия. Въпросът е: кои и какви са останалите 38? Брендан Тарант е истински патриот, спасил страната си от 38 терористи, готови да избиват в името на аллах. Примерът му трябва да се последва от всички.

българин

2019.03.19 | 13:15

1

Мирише ми на кравешки вайна .
Тези шушу-мушу срещи и "молитвените закуски" не вещаят нищо добро за данъкоплатците,за Държавата и Родината,така да знаете.
Надявам се да дойде времето на Народния съд,за да се разбере кой пил,кой ял,кой пял,кой крал,кой предал,кой на кого слугувал "за благото"на народа !

Добави коментар

Водещи новини