Методи Андреев: ДПС демонстрира хегемония и управлява държавата чрез ГЕРБ

  • 14 март 2019 15:51

  • 1995
  • 6
Методи Андреев: ДПС демонстрира хегемония и управлява държавата чрез ГЕРБ
© Булфото (архив)

Пълна глупост и опашата лъжа. Така Методи Андреев, бивш депутат от ГЕРБ, нарече обвързването на опрощаването на данъчните задължения на вероизповеданията, и в частност на мюфтийството, с националната сигурност. Пред БНР той каза, че ако службите наистина са засекли радикализиране на определени групи в мюсюлманската общност у нас, то в България си има закони и трябва да се предприемат съответните мерки.

Някой внушава на българите, че има опасност от радикализиране и на първо време българите губят едни 8 млн. лева (каквито са дълговете на Главното мюфтийство - бел. ред.) Самият мюфтия каза, че има опасност България да се превърне в Косово, заяви Андреев пред БНР по темата за решението на управляващите да се откажат от опрощаване на данъчните задължения на вероизповеданията.

ДПС демонстрира мускули и хегемония и управлява държавата чрез ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, въпреки че Борисов отрича това, добави той.

Както казва Стив Джобс, един слух става истина в момента, в който го отречеш. Още когато бях в 43-тото Народно събрание, се виждаше заиграването между ДПС и ГЕРБ. То беше много фино, посочи бившият депутат от ГЕРБ.

Методи Андреев коментира и ситуацията в парламента след решението на партия "Воля" да напусне работата в пленарна зала, както преди това направиха и депутатите от БСП: "В парламента останаха уж непримиримите политически субекти – патриотите и ДПС. Но те и двете правят едно и също – крепят кворума на ГЕРБ. Това е малоумна шизофрения. Тази работа няма да изкара дълго. Вървят към закони на ръба на престъпленията. Опрощавания на дълг може да прави само президентът. Чест не му прави на Радев, че мълчи, защото в момента показва чисто политическо хитруване".

Андреев е категоричен, че "в ГЕРБ няма друг фактор, който да взема решения, освен Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г":  "Неговата политика е покер политика, при която блъфираш – ако видиш, че отсрещната страна поема блъфа, минава, ако не, се връщаш. Харизмата на Борисов посърна. Той е страхлив политик, нагажда се по теченията".

По думите на Методи Андреев, на България е необходим "граждански проект за почтено управление с генерална цел – връщане на България в лоното на демокрацията и борба с мафията, завзела държавата".

Константин Тодоров
1995 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
123

2019.03.20 | 10:32

6

Бягам от този град, мнозина си продават къщи, но не им изнася... До детската градина, сега е сграда за шофиране се продава спешно къща на два етажа, в очакване е Злата от търговия, в момента пенсионери, с множество заболявания, на 70 г, деца в София, внуци архитект завършили в Германия и работещи там, моля ви, покупка-продажба.. И много други. Молбата ни е по-горе изложеното....

Анонимен(нерегистриран)

2019.03.20 | 10:25

5

Дпс в чудо са. Поне Крадат, но и яко работят с герб. Комунистите червени и сини деградирали... Кучетата си лаят керванът си върви,,, милионери, и сега искат от герб вместо турчин от дпс Хасан да сменят с областен за Кмет на града, трябва да се бяга, а те точно това им е желанието, колкото по-прости и слушкащи толкова по-добре за тях да могат да продължават да надграждат, мнение не мое, а на народа

Домус Домус

2019.03.15 | 00:50

4

Само свинско за турците - и шут в задника към Анадола.

2019.03.14 | 17:17

3

tova e otdavna izvestna taina tce darjavata se rakovodi ot dogan i negovite slugi ot grob i bsp nishto novo pod slanceto tursko robstvo e imalo i pak shte ima kato niamame nacia.

123

2019.03.14 | 16:42

2

АБЕ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТА ??? КЪДЕ Е К.У.Р.ВАТА НА ТИКВАТА.ОНЯ ПЕРХИДРОЛЕНИЯТ ПРЕЗЕ.РВАТИВ.КОЙ ОТКЪДЕТО ГО ХВАНЕ И СИ ГО НАХЛУЗВА!!!А ЗА ТАЗИ СВИНЯ КРАДЛИВАТА ТОЛКОВА МУ СЕ УСЛАДИ ВЛАСТТА И ПАРИТЕ ЧЕ ЩЕ КРЕПИ ТА.ША.ЦИ.ТЕ НА ДОГАН ДОКАТО ИЗЛЕЗЕ МАНДАТА.ПРОСТИ И КРАДЛИВИ,АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ НАЧЕЛО СЪС ТИКВАТА ХОРА УПРАВЛЯВАТ ТАЗИ ДЪРЖАВА.А ВИНАГИ БАЙ АХМЕД ИМ МИНАВА ОТЗАД!!!!

Георги

2019.03.14 | 16:20

1

Ако наистина има заиграване и схеми между ГЕРБ и ДПС,то това би било краят на управлението.Най-малкото ДПС са точно обратното на това,което са Обединени патриоти.А знаем коя е управляващата коалиция.Такава сделка,която се надявам че я няма е срещу българските граждани,срещу парламентаризма и срещу политическите принципи и идеологии.

Добави коментар

Водещи новини