Младен Маринов: Планираме и се подготвяме за европейските избори и за баловете

13 март 2019 14:53

Младен Маринов: Планираме и се подготвяме за европейските избори и за баловете
©
1105 2

Министър Младен Маринов коментира, по време на блицконтрол във вътрешната комисия, какви са впечатленията му от работата на системата за наблюдения на горивата.

Идеята е да има един център, за да могат служителите да контролират целия процес - от появата на танкера до включването му измервателните уреди, заяви той.

По думите му системата ще бъде надграждана и ще се обхване целия процес до крайните обекти и потребителите. Продължават операциите, които се извършват от координационния център, срещу контрабандата. По думите му платформата е изготвена и предстои с технически средства да се надгражда.

Въпрос към министъра зададе и Цветан Цветанов, във връзка с предстоящите европески избори по охраната за нормалното им провеждане.

Планираме и се подготвяме както за европейските избори така и за абитуриентските балове, каза Младен Маринов. Имаме необходимия ресурс, допълни той. Той коментира и допълнителните 3 милиона лева, които се отпускат на министерството. Те касаят ангажименти, които дъжавата има към Шенген - те са насочени за техническа поддръжка на граничните пунктове, гориво за корабите.

Задържан е заподозрян за снощното убийството на жена в София. Работи се основно по битов мотив. Лицето е роднина на убитата жена, каза министърът.

Novini.bg
1105 2

Свързани новини

Коментари (2)

Добави коментар
Седесарските ченгета

2019.03.13 | 18:19

757

се подготвят за баловете. Всяка полицейска мутра - с абитуриентска униформа, а жените с мини-милитари поли.

DEA

2019.03.13 | 17:25

720

SERADO E TODO MUNDO

Добави коментар

Водещи новини