Борисов: Приходите от горивата са със 7% повече, мерките действат

  • 13 март 2019 10:27

  • 1786
  • 43
Борисов: Приходите от горивата са със 7% повече, мерките действат
© Novini.bg

Приходите от горивата са със 7% повече, така че мерките действат. Това каза в началото на днешното правителствено заседание премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, предаде репортер на Novini.bg. Той информира, че се връща от редовната си седмична среща с представителите на МВР, прокуратурата, НАП и митниците, на която всяка сряда се отчитат резултатите от борбата с контрабандата.

Припомняме, че преди около месец министър-председателят, вътрешният и финансовият министри и шефовете на служби в ГДБОП представиха специализирана система за 24-часово проследяване на движението на горива в страната. Контролът обединява в единен център системите на МВР, Националната агенция за приходите, агенция "Митници" и Морската администрация. Денонощното наблюдение цели да докаже на всички българи, че горивото, което купуват, е качествено и отговаря на реалната цена на нефта, заяви тогава Борисов.

Новата система в Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата позволява 24-часово постоянно видеонаблюдение на всеки един танкер с гориво, който влиза на което и да е пристанище в България.

Служители от всички служби, в специално изолирано помещение, проследяват доставката на гориво, преточването му в цистерни, обработката му в рафинерии и доставката му до бензиностанциите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1786 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
Юнкер и Доналд Туск в педална целувка уста в уста

2019.03.13 | 13:35

43

Срамната снимка се тиражира по всички печатни медии в Европа, доказвайки какъв педерастки бардак е ЕС. Час по-скоро да се разпадне и да отиваме с Русия.

Пoпитaли paдиo Epeвaн: Kakвo e дъpжaвнoтo

2019.03.13 | 12:59

33

ycтpoйcтвo нa Бългapия? Oтг.:Нe e пapлaмeнтapнa peпyблиka, a e пapoдия нa мoнapxия. Вмecтo мoнapx имa Вoжд, бeзмoзъчeн пeдepacт, a няkakъв xyй c pъчичkи или xyeглaв дeбил мy ce иcka дa e kapдинaл, нo e жaлъk шyт нa Вoждa!

2019.03.13 | 13:33

42

радио Ереван каза да ти го набия в червения тролски г*з

Седсарската пyтка Горанов

2019.03.13 | 13:31

41

предложил да се опрости Мюфтийството, премахват му даже съдебните дългове по дела на държавата срещу мюфтиите. За справка, само тая седесарска турска агентура има дългове, Православната църква не дължи нищо.

Газпром:

2019.03.13 | 13:28

40

"Сърбия, Хърватска и Словения да прощават, ама руска газ през България няма да мине". Има се предвид че сърбите си направиха трасето на тяхна територия, по проекта Южен поток, от което газ щеше да стигне до Австрия. Даже направиха държавна организация по газо-пренос, Тиквата прави всичко по дяволите, нанасяйки им материални щети.

След 30г. "само СДС" и 3 мутро-мандата

2019.03.13 | 13:24

39

стягаме коланите до посиране, гориво няма, няма и да има след като тъпата Тиква провали Южен поток и Бургас - Александруполис.

иванчо

2019.03.13 | 13:21

38

Одират ни кожите с цени и данъци.ГЕРБ да се маха от власт!

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.03.13 | 13:04

34

МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я. Няма да има предсрочни избори и победа няма да имате. Народът няма да ви позволи повече своеволия и грабежи. Бедният НАРОД НЕ ВИ ИСКА!!! няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

2019.03.13 | 13:21

37

идиот, кой ти чете тъпизмите, иди се предай в някоа лудница

САЙТА НА ЦВЪКИ и ПЕЕВСКИ

2019.03.13 | 13:11

36

МНОГО "СУДЖУК" ИЗКАРАХТЕ и ДНЕС.

ДЖЕНДЪР ПЛЮВНЮВЛИЕФ

2019.03.13 | 13:10

35

Е ГЕЙ-ЖЕНАТА НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК.

2019.03.13 | 12:54

32

ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ НЯМА ДА МИНАВАТ ПРЕЗ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ МАНГАЛИ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини