Георги Харизанов: Радвам се, че се присъединихме към държавите с парламент без социалисти

  • 13 март 2019 08:39

  • 2393
  • 13
Георги Харизанов: Радвам се, че се присъединихме към държавите с парламент без социалисти
© Кадър: БНТ

Проблемът с опростените дългове на мюфтийството е в комуникационния проблем. Не стана ясно как бе взето това решение, нито какво са правили по този въпрос народните представители през последните три месеца. Това сподели в студиото на сутрешния блок на БНТ политическият анализатор Георги Харизанов и допълни, че трябва да се помисли за регламент и регулация по отношение на църковните имоти.

,,БСП изпадна в унизителна ситуация благодарение на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, защото лично аз за първи път виждам някой да вади партията си от политическия живот на страната два месеца преди изборите. Явно г-жа Нинова се стреми да бъде иновативна и да продължава да прави политики на инат'', коментира Харизанов.

,,Не смятам, че сегашното им излизане от парламента има нещо общо с решението на ГЕРБ да преразгледат решението си по Изборния кодекс, така както всъщност и оставката на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 няма нищо общо с второто им напускане на пленарната зала. Но знаете ли, по-скоро се радвам, че се присъединихме към държавите, в чийто парламент няма социалисти'', допълни анализаторът.

По думите му Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова изглеждала най-вероятният и естествен водач да оглави листата на ГЕРБ за евроизборите.

,,Навсякъде има сделки, но само в политиката може да има и мръсни сделки. Според мен в цялата тази история с дълговете на мюфтийството България трябва да се грижи за вероизповеданията си, а не това да го правят чужди държави и интереси. Целият проблем е там, че тази тема с опрощаването не беше достатъчно осветлена и обсъдена, а направена сякаш "на тъмно" по подобие с промените по Изборния кодекс'', заяви социологът Кънчо Стойчев.

,,Напускането на парламента от БСП е нежелателен, но легитимен ход. С това свое действие опозицията заявява, че нямат място там, където липсва диалог. Така че може би има известна логика в крайното им действие'', добави Стойчев и изрази мнение, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по всяка вероятност ще бъде в листата на социалистите за евроизборите, но едва ли ще бъде водач.

,,Няма основание БСП да се разцепи. Смятам, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за стои доста здраво на краката си, така че тя не може да бъде сменена поради преврат, както ставаше навремето в Политбюро'', завърши социологът.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2393 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
хайдук

2019.03.14 | 11:12

13

Крадеца на тръби от напоителни системи хвали сегашните крадци.Крадец до крадец мила моя майно льо тиква до тиква рапон до рапон.

Драган

2019.03.13 | 11:31

7

Един въпрос към радостният "българин": Знаеш ли каква е смъртността в България? Кажи го по въздрастови групи. От тук следва и друг въпрос, там са само джендъри. Ти дендър ли си? Радвай се дендър-мекере..

ИСТИНАТА

2019.03.14 | 06:46

12

Ако обвиняваш някой за смъртността, то това е Чернобил. Вероятни забрави, че отрови и земята ни. Случайност ли е, че има много раково болни?

2019.03.13 | 18:40

11

Как няма да се радва Харизанов,дясната ръка на БОРИСОВ ,да говориш за демокрация и в същото време да не зачиташ волята на 1милион българи гласували за една партия показва,че у нас демокрацията е сведена до това на какъв пост си,колко субсидии получаваш и с кой играеш тенис

Хе хе..

2019.03.13 | 17:14

10

Комунисти,Курлелка ви разказа играта.Още някое нейно протеже да се изкаже и няма вече БСП,няма комунисти на власт.Давай Нинова.

Джо.

2019.03.13 | 17:11

9

Абе,Къне,къде си ръгнал,бе,дърт комунист.Да си познал нещо с червен Кольо.?Е,праскай глупости,нали комунистите ти плащат.

Мирко

2019.03.13 | 12:21

8

Този ако е анализатор ,горко на тези дето му вярват!Този е Кражбар от напоителни системи !!

2019.03.13 | 10:27

6

КАКЪВ ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОР Е ТОЯ ПРЕСТЪПНИК?ОСВЕН ДА ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА ,КОЯТО ГО ХРАНИ НЕ ВИЖДАМ ДА Е НАПРАВИЛ НЕЩО ДРУГО.ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК С ОБВИНЕНИЯ ЗА РЕКЕТ И КРАЖБА НА 58 000 ОТ РАБОТНОТО СИ МЯСТО.

2019.03.13 | 10:24

5

КРАДЕЦА ОТ НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ТРЪГНАЛ ДА КАЗВА.

2019.03.13 | 09:00

1

ВСИЧКИ СЕ РАДВАМЕ ЗА ТОВА! БИЙ ЧЕРВЕНАТА ЗАРАЗА, БИЙ, БИЙ, БИЙ!

Побойник

2019.03.13 | 10:17

4

То и да биеш трябва акъъъъл... Пък7 вие го няматееее

2019.03.13 | 10:06

3

e da de vie ste vav darjavite koito niamat komunisti vav parlamenta no parlamenta vi e sastaven ot evropeiski pederasi i turski manafi vav drugite darjavi taka li e grobarski bokluk.

Добави коментар

Водещи новини