Цветанов се срещна с генералния директор на Международния център за развитие на миграционни политики Михаел Шпинделегер

  • 12 март 2019 11:03

  • 196
  • 3
Цветанов се срещна с генералния директор на Международния център за развитие на миграционни политики Михаел Шпинделегер
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна днес в Народното събрание с генералния директор на Международния център за развитие на миграционни политики Михаел Шпинделегер. Двамата разговаряха непосредствено преди старта на кръглата маса на тема „Управление на миграционната политика в контекста на изборите за Европейски парламент“, в която Цветанов и Шпинделегер участват. В разговора участва и еврокомисарят по цифрова икономика и цифрово общество Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

Снимка: ПП ГЕРБ

По време на работната среща Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който е и председател на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред, подчерта, че България се справя отлично с охраната на външната граница на Европейския съюз. По думите му в момента не може да става дума за миграционен натиск, тъй като вследствие на отличната работа на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г – натискът е сведен до нулеви стойности.  „Ето защо Европейската комисия отпусна 160 млн. евро на България – за да подсилим вече съществуващото защитно съоръжение по границата с Турция и да се надгради неговият капацитет“, отбеляза председателят на ПГ на ГЕРБ. Според него България е изпълнила абсолютно всички критерии за членство в Шенген и мястото на страна ни е в шенгенското пространство.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Михаел Шпинделегер със задоволство отчетоха, че споразумението за бежанците между ЕС и Турция се изпълнява, като оцениха високо тласъкът, който срещата между ЕС и Турция във Варна по инициатива на премиера Борисов даде на този процес и го препотвърди.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и генералният директор на Международния център за развитие на миграционни политики обсъдиха и Българското и Австрийското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. „Изключително сме удовлетворени, че основният приоритет на България  - осигуряването на европейска перспектива на страните от Западните Балкани, остана водещ и по време на австрийското председателство. Европейска принадлежност на тези държави ще ограничи влиянието на трети страни върху тях, което значително ще допринесе за гарантирането на мира в Европа“, коментира Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
196 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ПОЖАРНИКАРА "БУДА"

2019.03.12 | 12:38

1

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!
БЕЗПЛАТНО ОБРЯЗВАНЕ (СЮНЕТ) ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ, ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ

ПОЖАРНИКАРА "БУДА"

2019.03.12 | 12:40

2

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!
БЕЗПЛАТНО ОБРЯЗВАНЕ (СЮНЕТ) ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ, ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ

ПОЖАРНИКАРА "БУДА"

2019.03.12 | 12:49

3

СЛЕД ТОВА СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВИ ЩЕ ИМА ОТ ДРУЖИНКАТА НА МАНАФИТЕ…
С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ГЛАВНОТО МЮФТИЙСТВО!

Добави коментар

Водещи новини