Цветан Цветанов ще участва в кръгла маса, посветена на миграционната политика

  • 11 март 2019 12:42

  • 181
  • 2
Цветан Цветанов ще участва в кръгла маса, посветена на миграционната политика
© Булфото (архив)

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва в кръгла маса „Управление на миграционната политика в контекста на изборите за Европейски парламент“. Събитието ще се проведе в зала „Изток“ на Народното събрание (пл. „Народно събрание“ №2) на 12 март 2019 г. (вторник) от 10.00 часа. Организатори на кръглата маса са Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, Международният център за развитие на миграционни политики, Фондация „Конрад Аденауер“ и Фондация „Ханс Зайдел“.

Встъпителни слова ще направят председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и ръководителят на Бюрото на Фондация „Конрад Аденауер“ в София Торстен Гайслер.

Основни говорители на форума ще бъдат Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова – еврокомисар по цифрова икономика и цифрово общество, д-р Михаел Шпинделегер – генерален директор на Международния център за развитие на миграционни политики (ICMPD), бивш вицеканцлер и министър на външните работи на Австрия, Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, – министър на вътрешните работи на България, Н.Пр. Андреа Вике – посланик на Австрия в България, Н.Пр. Йон Гъля – посланик на Румъния в България и Н.Пр. Пайви Блинникка – посланик на Финландия в България.

За участие във форума са поканени представители на различни институции, депутати, представители на неправителствения сектор и на дипломатическия корпус в България.

Последвайте канала на

Владимир Василев
181 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
асда

2019.03.11 | 13:16

2

ще каже какво са му наредили на молитвените закусни господарите му.

2019.03.11 | 13:02

1

Цветан Цветанов ще участва в кръгла маса софиски затвор където е .......................

Добави коментар

Водещи новини