Марешки: Честит празник на жените с ВОЛЯ

  • 08 март 2019 13:49

  • 277
  • 1
Марешки: Честит празник на жените с ВОЛЯ
© Булфото (архив)

Зам.-председателят на НС и лидер на ПП ВОЛЯ Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 поздрави българките в личния си профил във Фейсбук. „Честит празник на жените с ВОЛЯ! Бъдете здрави, истински, все така силни, обичани и обичащи! С уважение!“, написа той в социалната мрежа.

Тази сутрин депутатите от ПГ „ВОЛЯ- Българските Родолюбци“ Андон Дончев и Слави Нецов посрещаха дамите на входа на Народното събрание с красиви червени рози, вързани с панделка с логото на групата.

Красивите депутатки на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 бяха сред най-ухажваните на днешния празник в парламента. Те получиха много цветя от симпатизанти и колеги, а председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа лично поднесе фрезии на всяка дама от ВОЛЯ.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
277 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Жена без Воля

2019.03.08 | 14:49

1

“ РОДОЛЮБЕЦА” честити на жените с ВОЛЯ...
А жените “без воля” ( които мъжовете им ги перунтят редовно) те не заслужават според него ...
Смешници колкото си искаш в БГ

Добави коментар

Водещи новини