Хамид Хамид: БСП се редят за командировъчни в парламента

  • 07 март 2019 09:22

  • 701
  • 2
Хамид Хамид: БСП се редят за командировъчни в парламента
©

БСП се редят всяка седмица за командировъчни в парламента. Това каза пред БНР Хамид Хамид от ДПС, зам.-председател на правната комисия в парламента.

Tой коментира изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова, че има връзка между подкрепата на ДПС за отхвърлянето на президентското вето върху Изборния кодекс и опрощаването на задълженията на мюфтийството.

Депутатът изказа мнение, че в момента от левицата търсят начин да се върнат в пленарна зала.

„За да заработи този закон, който е приет след пълен консенсус при президента на два консултативни съвета, тези задължения трябва да бъдат опростени. Нямаме представа другите вероизповедания дължат ли. Г-жа Нинова е подкрепила това на две заседания на КСНС при президента. Явно обаче в момента, търсейки повод да се върнат в парламента, защото явно са им свършили командировъчните, за които се редят всяка седмица в парламента, търсят повод за демагогия. Пример за демагогия – тясно партийният интерес на БСП поставен над националната сигурност на страната“.

Промените в Закона за вероизповеданията влизат днес в Комисията по вероизповеданията, а утре – в пленарна зала.

Последвайте канала на

Novini.bg
701 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ИСТИНАТА

2019.03.07 | 23:13

2

БКП/БСП да се наредят за еднопосочни билети за Русия. Да не забравят да вземат и децата си от САЩ. Побързайте, билетите са на привършване. НАРОДЪТ, който така умело употребявате, когато е за ЛИЧНА ИЗГОДА, НАРОДЪТ, КОГОТО ОГРАБИХТЕ, НАРОДЪТ, КОГОТО МАНИПУЛИРАТЕ ЧРЕЗ ПОПУЛИЗЪМ И ЛЪЖИ ЩЕ ВИ ИЗПРАТИ. Нинова, Йончева, Гечев, Добрев, всички от ДС, децата и внуците им, памперсите и търтеите на Нинова в затвора.

Умник Гюро

2019.03.07 | 10:57

1

Чакай да си припомним кой точно се целуваше на Орлов мост по устата? БКП/БСП и ДПС - терористи и престъпници, обясняващи се взаимно в любов.

Добави коментар

Водещи новини