Николина Ангелкова е на работно посещение в Берлин

  • 06 март 2019 10:58

  • 201
  • 0
Николина Ангелкова е на работно посещение в Берлин
© Министерство на туризма

Министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard днес е на работно посещение в Берлин. Това съобщиха от пресцентъра на министерството.

Министър Ангелкова ще открие българския щанд на международната туристическа борса ITB Берлин. Това е най-голямото туристическо изложение, предназначено както за професионалисти, така и за широка публика и се организира от 1966 г. 

Очаква се щанда на България да посетят кметът на Берлин Михаел Мюлер, Зураб Пололикашвили, генерален секретар на Световната организация по туризъм към ООН, Глория Гевара, председател и главен изпълнителен директор на Световния съвет за пътувания и туризъм, Майкъл Френцел, президент на Федералната асоциация на Германската туристическа индустрия, Томас Барис, парламентарен секретар на Федералното министерство на икономическо развитие и енергетиката и комисар по туризъм на федералното правителство. 

Планирано е министър Ангелкова да разговаря с Марк Окерстром, изпълнителен директор на Експедия груп. Българският министър ще участва и в деветата министерска среща по проекта „По пътя на коприната“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
201 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини