И Марешки се срещна с Медведев

  • 05 март 2019 13:28

  • 1670
  • 1
И Марешки се срещна с Медведев
© Воля

„България и Русия са приятелски държави. Ние изповядваме една вяра, използваме една и съща азбука. Имаме немалко успехи в годините назад в двустранните отношения. Това е отлична база да ги развиваме занапред. Започнали сме заедно много важни икономически проекти, които са в интерес на двата народа, на двете държави“.

Това заяви зам.-председателят на НС и лидер на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 след официалната среща на ръководството на българския парламент с гостуващия у нас министър-председател на Руската Федерация Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега. Разговорите се състояха в кабинета на председателя на НС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

„И двете държави трябва да положим усилия и да се противопоставим на опитите на трети страни или организации да разрушат добрите връзки между България и Русия и да саботират взаимно-изгодното ни сътрудничество“, категоричен беше Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, цитиран от пресцентъра на "Воля".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1670 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.03.05 | 13:37

1

На това му се вика " българска наглост " !

Добави коментар

Водещи новини