Средата на март ще стане ясно как "Атака" ще се яви на евроизборите

  • 05 март 2019 11:51

  • 282
  • 1
Средата на март ще стане ясно как "Атака" ще се яви на евроизборите
© Булфото (архив)

В средата на март на свой форум "Атака" ще реши как да се яви на евровота, ако скоро не се разберат с НФСБ и ВМРО. Това каза пред журналисти в Народното събрание лидерът на партията и председател на ПГ "Обединени патриоти" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Ако не сме заедно, да го направим културно, но да бъде комбинирано с ясно уверение, че управленският мандат ще бъде изкаран докрай, програмата - изпълнена и няма пряка връзка между явяването на патриотичните партии/заедно или поотделно/ с мандата на правителството, обясни той. Т.е. г-н Борисов да го оставим да направи един пълен мандат, да се види какво е направено и тогава да се критикува, анализира, одобрява управлението на ГЕРБ-Патриоти, допълни Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Начинът, според него, на общуване вътре в т.нар. малка коалиция, не е писма през медиите, а мъжки разговор.

Той отново припомни позицията си, че не е важно кой ще води листата, а какви идеи ще защитава представителят на патриотите в ЕП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
282 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Георги

2019.03.05 | 16:25

1

Знае си,че електората му е прекалено малък за самостоятелно явяване.Просто чистоо като идеология и мащаб са далеч от възможен успех сами.

Добави коментар

Водещи новини