Мария Габриел открива конференция за цифровизацията в пчеларството

  • 05 март 2019 11:02

  • 308
  • 3
Мария Габриел открива конференция за цифровизацията в пчеларството
©

Българският еврокомисар по цифровата икономика и общество Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова и комисарят по земеделие и развитие на селските райони Фил Хоган ще открият на 8 март в София конференцията „Цифровизация в пчеларството: ползи и предизвикателства“, организирана от Сдружение за биологично пчеларство и Фондация „Златен мед“ с подкрепата на Министерство на земеделието, храните и горите.

Във форума ще участват експерти от ГД „Съобщителни мрежи, съдържание и технологии“ (CNECT) и ГД „Земеделие и развитие на селските райони“ (AGRI), представители на Европейския орган за безопасност на храните (EFSA), създатели на иновации в пчеларството, представители на научните среди.

Конференцията ще разгледа цифровизацията като инструмент за развитие на традиционен сектор като пчеларството, давайки възможност на занимаващите се с пчеларство да придобият конкретни знания и да обърнат поглед към внедряването на иновации за по-добра грижа за здравето на пчелите, за намаляването на загубите на медоносни пчели, за по-ефективно управление на кошери.

Последвайте канала на

Нора Виткова
308 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Наблюдател

2019.03.05 | 12:39

3

Както е тръгнала, тази „цифровизаторка“ с „типично българска“ фамилия, с тази цифровизация в пчеларството, В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СТИГНЕ ДО ВЕЛИКИТЕ ИДЕИ НА Д.Е.Б.Е.Л.О.Г.Ъ.З.И.Я – НА ВСЯКА ПЧЕЛА, НА ГЛАВАТА ВИДЕО КАМЕРА, КАСОВ АПАРАТ И ТРАКЕР НА ЗАДНИКА И РЕГИСТРАЦИЯ ПО ДДС! (трябва икономиката да изсветлява)

Оставете пчеларите да се грижат за „стоката“ си и ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИМ ТРОВИТЕ ПЧЕЛИТЕ!

гост

2019.03.05 | 11:52

2

Боже, прибери си версиите ...

2019.03.05 | 11:27

1

Специалиста по джендър - идеология която вечно се хвали как тиквата я направил политик.

Добави коментар

Водещи новини