Илияна Йотова ще открие две възпоменателни плочи за спасяването на българските евреи в Лос Анджелис

  • 03 март 2019 07:46

  • 370
  • 3
Илияна Йотова ще открие две възпоменателни плочи за спасяването на българските евреи в Лос Анджелис
© Булфото (архив)

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е на работно посещение в Съединените американски щати до 4 март. Това съобщиха от Прессекретариата на държавния глава.

В Музея на Холокоста и в Музея на толерантността в Лос Анджелис вицепрезидентът ще открие две възпоменателни плочи за спасяването на българските евреи, поставени благодарение на родолюбиви българи.

По случай Националния празник на Република България заедно с българския генерален консул в Лос Анджелис Веселин Вълчев Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще бъде домакин на официален прием. На него ще присъства и заместник-кметът на Лос Анджелис Нина Хачикян. На събитието са поканени българските генерални консули, представители на американските институции, представители на българската общност.

Във водената от Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , делегация е и Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен – секретар на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по сигурност и отбрана.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
370 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Избирател

2019.03.03 | 09:45

1

На 3. МАРТ ЛАЙНометите от Спосрано 20 ги няма НИКАКВИ! Толкова много са разярени на Народа, че забравиха да чиститят НАЦИОНАЛНИЯ Празник на БЪЛГАРИЯ! Или се съобразяват с възлюблените си отоманци от ДПС! А може би другарят Решетников не е разпоредил, тъй като е всеизвестно, че ЦАРСКА РУСИЯ е освободила България, а не крадливите болшевишки Изверги!

Помня

2019.03.03 | 09:50

2

И тая на екскурзия.що не отиде в Русия ами при гадните американци.

boiko

2019.03.04 | 13:39

3

Ste kazete li istinata koi e spasil balgarskite evrei dr Jotova,da ne lazete che Savetskata armija.

Добави коментар

Водещи новини