Ангел Джамбазки за гей брошурите: Не може да рекламираш еднополовата любов. Това не е модерно

  • 27 февруари 2019 16:25

  • 838
  • 1
Ангел Джамбазки за гей брошурите: Не може да рекламираш еднополовата любов. Това не е модерно
© Нова телевизия

Тръгваме, за да свършим нещо и да защитим позициите си. В последните месеци призовахме нашите съмишленици от ОП да се явим заедно на евроизборите, но там се губи много време. Не е въпрос на лидерски съревнования, а за промяната на Европа. Това заяви заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия. 

"Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа може да е полезен с възгледите си към Русия, но не и в нашата група", каза още той. 

"ВМРО се държим умиротворително и приятелски, но не е лесен разговорът. За мен политиката е задължение да направиш дадени неща, които си обещал. Успяхме да постигнем признаването на българското малцинство в Албания, искаме същото за Косово. Борбата си заслужава - в политиката няма лесни битки", разкри Джамбазки.

"Ние казваме елате да се премерим на вътрешни избори. Какво по патриотично и демократично от това да се явим на вътрешни избори. Хората ни избират и редят. Оставете личните отношения. Ако успеем да запазим преференцията хората ще имат правото да ни оценяват", допълни българският евродепутат. 

"Джендър пропагандата навлиза на много нива в образованието. В Министерството на образованието тези ценности са навлезли много навътре. Нека да има информираност, но не може да има пропаганда на хомосексуалност. Не може да рекламираш еднополова любов. Това не е модерно. Тук е модерно семейството между мъж и жена", завърши Ангел Джамбазки. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
838 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
самият този

2019.02.27 | 17:01

1

е хомосексуалист. За това го използват вече близо 10 години със заиграването със циганския етност.

Добави коментар

Водещи новини