Марешки: Радев направи грешка, наричайки БСП "Опозицията"

  • 25 февруари 2019 15:04

  • 2061
  • 3
Марешки: Радев направи грешка, наричайки БСП "Опозицията"
© Булфото (архив)

"В днешното си изявление по повод ветото на промените в Изборния кодекс, президентът Радев направи една съществена грешка -призова „опозицията” да се върне в НС, визирайки БСП. Ако не е езикова грешка, то това е нелеп опит да гради имидж на социалистите като единствена опозиция в парламента”.

Това коментира лидерът на "Воля" и зам.-председател на НС Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, цитиран от пресцентъра на партията. "Странно двуличие, предвид факта, че неотдавна Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на заяви, че би подкрепил нова алтернативна партия. По този начин сам се отрече от тези, които го номинираха и поставиха на този пост – а именно БСП", припомнят от партия "Воля".

"Налага се да опресня паметта на президента, че социалистите подкрепиха безмълвно най-големия грабеж на прехода- харченето на милиарди за излишни самолети. Така че, когато ги нарича опозиция, нека първо провери фактите. Може и да искат да са опозиция, но в никакъв случай не са алтернатива”, категоричен е Марешки.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2061 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
XXXXX

2019.02.25 | 23:57

3

Най-добре ще направиш , ако опресниш твоята памет и спреш да се мешаш там дето не ти е мястото !!!! Простовати си !!!!! Това се вече пролича !!!

Анонимен

2019.02.25 | 23:53

2

Пак се показва тоя Магарешки !!!!! Реве , като магаре на празни ясли.

2019.02.25 | 16:45

1

Ами вие каква опозициа сте,като винаги сте рамо до рамо с управляващите,но нали и бизнеса трябва да върви

Добави коментар

Водещи новини